HELLBOY Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam sporo zdjęć i chciałbym je wypalić na płytce i mieć możliwość oglądania ich na zwykłym DVD i mieć je w ładnej formie. W Nero zaznaczam opcje VCD lub SVCD, wybieram obrazek jako podkład rodzaj wyświetlania miniatur itd. Następnie w do wyświetlonego okna przeciągam zdjęcia. Program przez chwilę myśli i umieszcza zdjęcia w katalogu. Wypalam płytkę. Następnie po włożeniu płyty do DVD myśli ono przez chwilę, pokazuje na ekranie informację o formacie płyty (VCD lub SVCD), myśli znowu chwilę i wyskakuje opcja STOP. Moje DVD obsługuje VCD jak i SVCD a jest problem. Co źle robię? Może jakiś autostart należy napisać? Może jakiś player dograć do płyty dla DVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sprobuj uzyc innych programow. http://www.4-software-downloads.com/download?id=16923 http://www.4-software-downloads.com/download?id=6324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Robie wszystko to co autor tematu (w Nero oczywiscie) i u mnie chodzi... Moze cos z tym odtwarzaczem DVD jest nie tak? (czy na innych odtwarzaczach DVD dziala?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Nie mam dojścia do innych DVD. Jest coś ciekawego bo jak wypalę programem "Dysk wspomnieniowy" dołączony do oprogramowania drukarki HP to wszystko Ok i muza w tle leci i slideshow jest. Ale ten program to lekka kicha bo żadnego menu odtwarzania ani nic. Testowałem program "FastEZ CD and DVD Maker". Pokazuje na ekranie telewizora czołówkę programu co nagrywał płytę i też STOP. Może format nagrania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Moze poprostu DVD ma problemy z odczytem tych plyt (zbyt szybko nagrane). Ja wypalam x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ja używam tego programu. Nawet fajnie to wychodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...