/matthew/ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sterowniki od Audigy 4 zmodowane tak, że działają ze starszymi kartami. Zaciekawionych zachęcam do instalacji i dzielenia się opiniami. Oto linki do sterowników: http://file2.mydrivers.com/sound/PAX-NewYear2005-AX.rar http://file.mydrivers.com/sound/PAX-NewYear2005-AX.rar ftp://file4.mydrivers.com/files/sound/PAX-NewYear2005-AX.rar http://edu.mydrivers.com/sound/PAX-NewYear2005-AX.rar http://sc.mydrivers.com/sound/PAX-NewYear2005-AX.rar http://szgwbn.mydrivers.com/sound/PAX-NewYear2005-AX.rar Wszelie dodatkowe informacje dostępne są TUTAJ Oto screen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 nie da sie zassac..... to działa???? warto inslowac na aguigy1???? w jakim jezyku to jest???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Faktycznie, linki padły.... Zobacz tutaj Warto instalować na Audigy.. ja mam Player i widać różnicę choć by w zużyciu procesora.... Wszystko jest jak zazwyczaj po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a jak to wypada w porównaniu z kx-ami :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a jak to wypada w porównaniu z kx-ami :>?? 1258674[/snapback] Wypada mizernie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Wypadają o wiele lepiej niż kx'y. Choćby pod względem EAX Advanced HD... Zauwałyłme ostatnio znaczną róznice podczas słuchania muzyki i oglądania filmów. Dźwięk jeste jeszcze czystrzy, a bass'y jeszcze lepsze. No i jest mniejsze zurzycie procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ciekaw jestem tych sterów, ale przyznam iż po doświadczeniach z modowanymi sterami z A2 na Liva- jestem raczej sceptyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 czy mogłby ktos napisac po kórce co wybierac podczas instalki bo boje sie ze cos omijam....bo po rozpakowaniu i włćzeniu juz normalnej intalki steronków i zakonczeniu jej trzbea wyberac rózne opcje....co pownienem....koztsac z steroników normaklnych czy wybrac tam jekies PAX itp.....prosze o deklkarta którka istrukcjie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Oto screen: 1252059[/snapback] To ja troche OT... jak sie takie fajne menu start robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam ponownie niestety musze stwierdzić iż owe stery nie dzialłają na SB Live, przynajmniej u mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 A może jakieś działające linki bo te wszytskie nie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 na tej stronie znajdziesz pewnie aktualne linki... @EsiuWWW ta paczka jest tylko dla Audigy, dla Live! jest paczka "LIVE NewYear", którą również znajdziesz na tamtej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Wypadają o wiele lepiej niż kx'y. Choćby pod względem EAX Advanced HD... Zauwałyłme ostatnio znaczną róznice podczas słuchania muzyki i oglądania filmów. Dźwięk jeste jeszcze czystrzy, a bass'y jeszcze lepsze. No i jest mniejsze zurzycie procesora 1273627[/snapback] Heh nie wiem jak wygląda to na Audigy ale jeżeli tak jak u mnie na Livie to te stery to istna bieda, ja po ich zainstalowaniu otrzymałem zwykłe standardowe Audio HQ a w nim oprócz miksera i testów głośników i tych samych efektów nie ma praktycznie nic aha no ta EAX panel i Sound Font po zapytajnikowemu :) Jeżeli u ciebie wygląda to podobnie to dziwi mnie twoja opinia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 /matthew/ dzieki za linka dzialają. Zainstalowałem ale szału nie ma, to samo co w modzie A2 dźwięk też sie nie różni wiele, jednym słowek spoko ale nie ma przełomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpro Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 witam poproszę o link do sterowników te linki niedziałają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Coś linki od sterów dla "Live!", pouciekały... Prosze o podanie jakiegoś sprawnego linka so sterów "LIVE NewYear ". Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Wlansie bardzo mile widziane DZIALAJACE LINKI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Linki dzialaja ale trzeba najpierw wejsc na strone podana wyzej http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=66414 i potem tylko kliknac w odpowiedni link. Sterowniki sciagnalem wczoraj i dzis porownowylalem z Kx-ami na Audigy 2 ZS. Powiem tylko jedno - jak sie okazalo nie ma nawet czego porownywac, poniewaz niekwestionowanym zwyciezca zostaly KX-y. Po prostu dzwiek na nich wymiata i potrafi wgniesc w podloge dlatego nawet nie oplaca sciagac sie 300 MB paczki. Lepiej zaopatrzyc sie w 4 MB kx-y i jest 100% lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Hmm mialem te KX - dzwiek byl v.nice , ale nie ma Efektow Eax HD w grach np DOOM3 itd :P Sciagam wlasnie te PAX-NEWYEAR2005 dla LIVE @ AUDIGY 2 tak jak pisaliscie zajmuja przeszlo 300 mb ... i dostepne sa pod tym linkiem http://ordorica.org/index.php?id=31 jednak Transfer mam Fatalny max to 20 kb/s a przecietnie jest to 15 kb/s Bede sciagal to pol dnia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 hmm a które z tych sterów będą działać na LIVE? bo czytałem tamto ale się nie doczytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Hmm mialem te KX - dzwiek byl v.nice , ale nie ma Efektow Eax HD w grach np DOOM3 itd :P Sciagam wlasnie te PAX-NEWYEAR2005 dla LIVE @ AUDIGY 2 tak jak pisaliscie zajmuja przeszlo 300 mb ... i dostepne sa pod tym linkiem 1309412[/snapback] A powiedz mi czy czesciej sluchasz muzy czy grasz w gry?? Bo mi np EAX nie jest potrzebny. Wole sobie naprawde profesjonalnie posluchac muzyki, a na Kx-ach jest super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 a skad mozna sciagnac te KX-y ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 http://download.kxproject.lugosoft.com/dow...rv3537-full.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 jak je zainstaluje to mi sie komputer resetuje przy starcie windowsa :( moze ktos powiedziec jak to trzeba instalowac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 jestem slepy, ale nie widze tych sterów dla LIVE! 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 witam. Mam problemy z dziwkiem i mooja karta audigy1 (ta za ok 180zł) OEM Otórz: 1)uzywajac moda PAX NEW YER pojawił sie problem powolnego uruchmiania systemu. Prosze was zobaczcie tutaj,tak wyglada problem...i bede abrdzo wdzieczny jak mi pomozecie http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=415528#415528 2) podczas uzywania KX PROJEC pojawia sie czasami(tz.bardzo czesto) barak dziwieku....gdy komputer chce wydac dziek słychac POPRSTU PISK Z WSZYSKICH KANAŁÓW:( NIe wspominjac o tym ze nie działa mikrofon??? HELP:((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam problem z tymi sterami (właściwie to już nie bo je odinstalowałem :>). Mianowicie w niektórych grach wykorzystujących EAX nie miałem muzyki w ogólę. Kiedy np. uaktywniłem EAX dajmy na to w Brothers in Arms to miałem same efekty dźwiękowe - jeszcze do tego jakbym siedział w studni - i zero muzyki czy "tła" - same odgłosy walki. Kiedy wyłączylem EAX było w porządku. W ogólę instalując te wszystkie zmodowane stery w surround mixerze porobiły się czary - zniknęły niektóre efekty, EAX też poznikało :/ Wróciłem do sterów z A1, dorzuciłem update do EAX4 i dźwięk w grach jest teraz ok - ale w surround mixerze nadal brak różnych rzeczy - dodatkowo jak wybieram jakiś preset z Advanced EQ to jest cisza... :blink: Ktoś miał podobnie? Muszę wrócić do oryginalnych sterów w takim razie i z nowymi dać sobie spokój jak i z tymi modami? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Ludzi dajcie se spokój z tymi sterami to żadna rewela, a w porównaniu z modem z A2 to wielka kicha, na prawde nie warto tego instalować, lepiej pobawic się z KX-ami niż z tym ustrojstwem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clubaze Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam live 5.1 i wydaje mi sie ze te sterowniki sa lepsze od KX. W KX nie miałem dzwieku w tylnich głosnikach, dopiero dodatkowe pluginy i kombinacje uruchomiły tył. Dla mnie te stery sa OK. POLECAM. Nie wiem zabardzo gdzie Wy widzicie róznice podczas sluchania muzyki??. Dodatkowo w ich sofcie jest wiele efektów których w KXach nie znajdziecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 2) podczas uzywania KX PROJEC pojawia sie czasami(tz.bardzo czesto) barak dziwieku....gdy komputer chce wydac dziek słychac POPRSTU PISK Z WSZYSKICH KANAŁÓW: HELP:((((( 1345376[/snapback] U mnie jest to samo. Jaki masz model SBLive. Ja mam sb0220 sb022x (c000). Może mamy taki sam model. Zauważyłem że częstotliwość tego występowania zależy od windowsa. W Win XPSP2 i Win 2000SP4 takie problemy z głosem występowały u mnie średnio 3-4 razy dziennie. W WinXP SP1 z raz na dwa dni. W Win Server 2003 Standart tylko raz miałem taki przypadek. Pomagał restart komputera albo odczekanie 10-20min, i dźwięk wracał do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...