beavisek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Znowu komputer ma dziwne objawy jak z archiwumX. Mam w98se i modem zoltrixa spirit. Modem jest w 100% sprawny i łączy za każdym razem ale gdy nie ma podłączonej drukarki! :?: Gdy podłącze drukarke to modem tylko za pierwszym razem sie połączy ( i to nie zawsze!) później żeby się połaczyć to trzeba zrestartować komputer co jest bardzo nie wygodne :twisted: Wyświetla się wtedy komunikat przy próbie połączenia że modem nie działa lub jest nie podłaczony itp. Wszystko zaczęło sie dziac od czasu zakupienia drukarki !!! Jest to HP 845C na USB. Spotkaliście się z czymś takim?Co ma piernik do wiatrka? O co chodzi? Pomóżcie :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Znowu komputer ma dziwne objawy jak z archiwumX. Mam w98se i modem zoltrixa spirit. Modem jest w 100% sprawny i łączy za każdym razem ale gdy nie ma podłączonej drukarki! :?: Gdy podłącze drukarke to modem tylko za pierwszym razem sie połączy ( i to nie zawsze!) później żeby się połaczyć to trzeba zrestartować komputer co jest bardzo nie wygodne :twisted: Wyświetla się wtedy komunikat przy próbie połączenia że modem nie działa lub jest nie podłaczony itp. Wszystko zaczęło sie dziac od czasu zakupienia drukarki !!! Jest to HP 845C na USB. Spotkaliście się z czymś takim?Co ma piernik do wiatrka? O co chodzi? Pomóżcie :oops: Co to może być? Skupcie się proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Znowu komputer ma dziwne objawy jak z archiwumX. Mam w98se i modem zoltrixa spirit. Modem jest w 100% sprawny i łączy za każdym razem ale gdy nie ma podłączonej drukarki! :?: Gdy podłącze drukarke to modem tylko za pierwszym razem sie połączy ( i to nie zawsze!) później żeby się połaczyć to trzeba zrestartować komputer co jest bardzo nie wygodne :twisted: Wyświetla się wtedy komunikat przy próbie połączenia że modem nie działa lub jest nie podłaczony itp. Wszystko zaczęło sie dziac od czasu zakupienia drukarki !!! Jest to HP 845C na USB. Spotkaliście się z czymś takim?Co ma piernik do wiatrka? O co chodzi? Pomóżcie :oops:Moze jakies przerwanie kontrolera USB i PCI maja to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 moze porty com zmien ustawienia na com1 itp. choc to nie ma zwiazku ale nie takie cuda przezywalem z ta windoza:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 U mnie miałem Canona BJC 4200 (czy 300) na LPT i chodziło ok. Tera mam epsona 680 pod usb i LPT na USB nie działa modem a na LPT dźwiękówka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 U mnie miałem Canona BJC 4200 (czy 300) na LPT i chodziło ok. Tera mam epsona 680 pod usb i LPT na USB nie działa modem a na LPT dźwiękówka :? No i co? Nie ma na to lekarstwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Jest rada tylko trzeba się pobawić. Musisz zmienić com modemu n inny. Czasami wystarczy w biosie wyłączyć jeden port com zew. i zwykle pomaga. To już jest normalne ż ewin nie radzi sobie z zarządzaniem zasobami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Jest rada tylko trzeba się pobawić. Musisz zmienić com modemu n inny. Czasami wystarczy w biosie wyłączyć jeden port com zew. i zwykle pomaga. To już jest normalne ż ewin nie radzi sobie z zarządzaniem zasobami A zdaje się że są jakieś patche do USB pod win98. Moze to pomoze? A pomogloby przeinstaloewanie systemu na Millenium?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Jest rada tylko trzeba się pobawić. Musisz zmienić com modemu n inny. Czasami wystarczy w biosie wyłączyć jeden port com zew. i zwykle pomaga. To już jest normalne ż ewin nie radzi sobie z zarządzaniem zasobami przeciez to samo napisalem wyzej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...