Patryk555 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam WinXP SP2, neo 128. Wczesniej mialem Norton Antivirus z zapora,w Bittornado mialem transfer DL:15 kB/s, ale strasznie spowalnial system, wiec zainstalowalem MKS_VIR2005 z zapora i mam teraz 2-3kB/s czy ktos wie co moze byc przyczyna, czy ta nowa zapora moze tak zwalniac transfer?(instalowalem Winde od nowa) Jak tak to moze ktos polecic jakas dobra, ktora "wspolpracowalaby" z torrentem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 to niekoniecznie musi być wina antywira może mało osób wysyła spróbuj jeszcze zainstalować pande jest w ks ekspert mi z nią torrent dobrze współpracuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) A nie przekroczyles limitu (w neo128)?? Poza tym czy poprzedni system (ten na ktorym torrent dzialal szybko) byl tez SP2? SP2 ogranicza ilosc jednoczesnych polaczen. Watpie aby FW bylo powodem spadku downloadu (aczkolwiek moze byc, jesli zle skonfigurowany), wylacz FW na jakis czas aby sprawdzic czy bedzie wtedy duzy download. Edytowane 2 Lutego 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...