mos84 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ściągnąłem właśnie bardzo ważny i duży plik .nrg i zależy mi na tym żeby go dobrze wypalić. Jaki program polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Alcochol 120% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Do .nrg jest Nero, to jego natywny format. Alcohol 120% rowniez powinien sobie poradzic, ale pewnosci nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Do nagrywania obrazów bardziej liczy się nagrywarka niż program, nie ma różnicy pomiędzy nagraniem obrazu jednym a drugim (2002JSQ - nie bądz taki ;) programem, no chyba że chodzi nie o jakość nagrania tylko o zabezpieczenia płyty to wtedy co innego. Edytowane 2 Lutego 2005 przez Berry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Nero Burning Rom i Alcohol 120% - oto caly soft do nagrywania. Jak to "dobrze wypalic"? Jezeli obraz jest OK i program obsluguje format NRG, to nie bedzie zadnych problemow. (...) drógim (...) :mur: Edytowane 2 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...