Patryk555 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam kamere cyfrowa SONY DCR-TRV250E, interesuje mnie, jak moge ja przerobic zeby szlo nagrywac sygnal telewizyjny? Jakie i w jaki sposob wgrac oprogramowanie do niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam kamere cyfrowa SONY DCR-TRV250E, interesuje mnie, jak moge ja przerobic zeby szlo nagrywac sygnal telewizyjny? Jakie i w jaki sposob wgrac oprogramowanie do niej? 1252334[/snapback] eeeeeeee :P postaw ja naprzeciw tv, poloz mikrofon na kablu kolo glosnika i juz masz dvdrip ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 raczej TC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 eeeee....no wy sobie zartujecie a ja naprawde musze wiedziec jak ja przerobic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jeżeli nie masz wejścia video w kamerze to pozostaje Ci tylko pomysł @Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Sądzę, że tu chodzi o to: http://www.logo.bezlicznika.pl/dv.htm - schemat odblokowania DV In w kamerze z Firewire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...