Mizc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Jak w temacie... Czy są routery bezprzewodowe z wejściem USB na modem? Jeżeli tak, to jaki router byście polecali do rozdzielenia Chello (modem z wejściem USB), po jak najmniejszych kosztach, ale bezprzewodowo (np. IEEE 802.11b) ? Jeżeli nie, to jak rozdzielić Chello na modemie USB, bezprzewodowo na lapka i kompa stacjonarnego? Edytowane 2 Lutego 2005 przez Mizc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) a wy w chello nie macie takich samych modemow jak w aster? (jakas motorola, choc ostatnio wymieniali na jkies nowe cudenka) w nich mozliwosc podlaczenia rj45 Edytowane 2 Lutego 2005 przez julas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No właśnie nie wiem, mam teraz Aster Twój Dom i modem Motorola z możliwością podpięcia go i pod RJ45 i pod USB, ale mam zamiar sie przerzucić na Chello. Na ich stronce piszą, że dla pakietu Chello Classic wymagane jest wolne złącze USB (dla jednego komputera). Nie wiem co przez to rozumieć, jak się podpina modem pod router, to można pod RJ45, ale jak do kompa to tylko pod USB :blink: Ma ktoś Chello Classic i modem łączy z routerem przez RJ45 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...