marek.t Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 tak jak w temacie, do ceny około 130zł, może być z allegro, piszcie bo nie wiem na jaki się zdecydować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Wiec tak, jesli chodzi o telefon stacjonarny z kablem to IMO najlepsze sa siemensy: wszystkie wieksze firmy na nich jada, i takie tam... Ja w domku mam siemensa 2015 (3 latka juz bedzie) i najmniejszych klopotow z nim... Nie ma zadnych 'bajerow', zapamietuje 20 nr chyba, no i ma tryb glosnomowiacy i jedno-liniowy wyswietlacz. Spisuje sie swietnie :D dodam ze jest bardzo katowany: daromowe wieczory rox ;p Slowem, upatrywal bym jakiegos siemensa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 no też myslę siemensie własnie tylko nie wiem jaki, musi być koniecznie nowy, teraz widziałem w sklepie przecenionego A340 z 300zł na 200zł, opłaca się brać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) 200 zł to niewygórowna cena, a ten Simensik ma praktycznie wszystko co powinien miec stacjonarny telefon. Brakuje mu tylko sekretarki (nie każdy to potrzebuje, zresztą jest usługa TP, która jest niczym sekretarka) i obsługi SMS. Dodatkowo ma podświetlany wyświetlacz, czego nie ma jeszcze większość podstawowych modeli firmowych i nie. Ja mam Simensa C100, Brakuje mi w nim tylko podświetlenia... Można go teraz kupić w promocji w Telepunkcie chyba za 149 zł... Edytowane 3 Lutego 2005 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...