gr0szek_ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 jak moge trwale usunac katalog Łącza z ulubionych? jak go kasuje to sie pojawia od nowa tyle ze pusty imnie wkurza tronke <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 jest tylko jedno rozwiązanie: :blink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Hmm, dla testu włączyłem IE, wyłączyłem pasek narzędzi łącza, usunąłem katalog łącza, uruchomiłem komputer ponownie i ... łącza nie wróciły. Może robisz błąd nie wyłączając paska narzędzi łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Ja uzywam innej metody: kliknij na folderze Łącza i ustal atrybut Ukryty. Od tej pory nie będziesz ich widzial. jest tylko jedno rozwiązanie: ssound - proponujesz zmiane przegladarki z powodu czegos tak banalnego? Zastanow sie. Edytowane 2 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Internet Explorer? To ktos jeszcze z tego korzysta? Łącza sa prawdopodobnie tworzone przy wywolaniu jakiegoś dll'a(tak by wynikało z tego co patrzyłame w rejestrze i z tego co napisal paulo). Więc mozna by spróbowac się całkiem tego pozbyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Ja jeszcze z tego korzystam i nie mam z tym zadnych problemow, w przeciwienstwie do ciebie. I wyobraz sobie, ze tego posta napisalem z pomoca INTERNET EXPLORER :wink: Mysle tez, ze jeszcze dlugo bede z niego korzystal, bo rozwiazania typu Opera i FireFox podobaja mi sie tylko przez pierwsze 3 dni - pozniej juz ich nawet nie wlaczam. Edytowane 3 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Hm... Włączyłam IE, wyłączyłam "łącza" w pasku narzędzi. Potem weszłam do rejestru i wpisałam "łącza" po czym dałam "znajdź". Znalazło. Usunęłam. Potem otworzyłam znowu IE i wyrzuciłam łącza z "ulubionych". Restart zrobiłam i nie mam tego folderu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja uzywam innej metody: kliknij na folderze Łącza i ustal atrybut Ukryty. Od tej pory nie będziesz ich widzial. ssound - proponujesz zmiane przegladarki z powodu czegos tak banalnego? Zastanow sie. 1253936[/snapback] Każdy powod jest dobry żeby wreszcie zacząć używac przegladarki internetowej a nie gowna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Mysle. ze uzywasz FireFoxa, bo tak mowia inni na forum. Gdyby proponowali ci uzywac do przegladania stron aplikacji "WordPad" lub "Informacje o systemie", to tez napewno bys to zrobil. Dla mnie IE jest jaki jest i nie bede na niego narzekal, a tym bardziej zamienial. Wszyscy sie usrali, jakby zapomnieli ile maja problemow z Opera i FF. Przypomina mi to, jak swego czasu bylo modne silne narzekanie na Windows, choc 90% narzekajacych wlasnie z niego korzystala. Edytowane 3 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 2002JSQ - czyżbyś był kolejną osobą, która twierdzi, że ludzie wybierają Firefox'a, Operę bo taka jest akurat moda ? :huh: Hmm jeśli to moda polega na rezygnacji z kiepskich programów na rzecz wygodnych i bezpieczenych, to masz rację. Każdy używa przeglądarki, która jego zdaniem jest najlepsza. I tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Mysle. ze uzywasz FireFoxa, bo tak mowia inni na forum. Gdyby proponowali ci uzywac do przegladania stron aplikacji "WordPad" lub "Informacje o systemie", to tez napewno bys to zrobil. Dla mnie IE jest jaki jest i nie bede na niego narzekal, a tym bardziej zamienial. Wszyscy sie usrali, jakby zapomnieli ile maja problemow z Opera i FF. Przypomina mi to, jak swego czasu bylo modne silne narzekanie na Windows, choc 90% narzekajacych wlasnie z niego korzystala. 1254037[/snapback] Eh weś mi tu nie !@#dol! fanie IE :mur: Sam używałem latami nakładek na IE, najpierw był Netcaptor, potem Maxthon (Myie2) i przyzwyczaiłem sie do takiej funkcjonalności przeglądarki. Do firefoxa podchodziłem 4 razy wracając ciagle na maxthona (IE). Dopiero po znalezieniu odpowiednich rozszerzeń przesiadłem się na niego ostatecznie. Teraz zrozumiałem, ze tak naprawdę nie chodzi tu najbardziej o te rozszerzenia ale o prędkość ładowania stron i zero spyware! Tego ci nie da twój explorer, wordpad inne twoje ulubione aplikacje, a chyba to jest najważniejsze żeby strona załadowała się błyskawicznie i przy tym nie zayebała systemu gownem. Jestem bardzo zadowolony z firefoxa i dlatego polecam go innym żeby zobaczyli, że internet może być przyjemny i bezproblemowy! Kiedyś polecałem na problemy z "netem" Ad aware itp - teraz polecam Firefoxa! Rozumiem jeszcze jak ktoś jedzie na maxthonie bo sie "przyzwyczaił", ale wierzcie mi ze z firefoxa robicie maxthona turbo!, natomiast nie rozumiem jak możesz używać gołego IE przecież to qurwa wygląda i działa jak awaria... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Sprawa zostala nico rozwiazana w SP2, wczesniej byl pomocny PopUpCop. Aktualnie nie mam zadnego scierwa, choc musze przyznac, ze czesto korzystam z astalavista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 SP2 załatał jedynie kilka dziur i dodał blokowanie popup'ów (wow!). "Nowy" IE dalej zapewnia minimalną funkcjonalność i iluzoryczny poziom bezpieczeństwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...