Varrol Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Co sądzicie o tym padzie? Nazbierało mi sie trochę punktów Idea Profit do wydania, a to jedyna sensowna rzecz do kupienia za te punkty (w sklepie http://www.pcsb.pl/ ). Warto coś takiego kupować (bo będę musiał jeszcze troche dopłacić)? W sumie to potrzebuję pada, bo mój stary padzik już się sypie i ma problemy z centrowaniem. Plus tego pada, to to, że jest bezprzewodowy, a wiem, że miałem problemy z kablem przy poprzednim padzie, tylko nie wiem, czy to nie pogarsza np. czasu reakcji (tak jak to się ponoć dzieje w myszkach bezprzewodowych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Fajny :) Ja bym sobie kupił. Spoko maszynka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Niezly. Ja bym bral, choc do Logitechow mam pewne uprzedzenia po moich doswiadczeniach z WingMan Extreme. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Niezly. Ja bym bral, choc do Logitechow mam pewne uprzedzenia po moich doswiadczeniach z WingMan Extreme. A co konkretnie było z nim nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Niezly. Ja bym bral, choc do Logitechow mam pewne uprzedzenia po moich doswiadczeniach z WingMan Extreme. A co konkretnie było z nim nie tak? Zobacz moj wczesniejszy post w podobnej sprawie: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=600...ghlight=gamepad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...