moadipek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 zakupilem ten zestaw i nie moge sie polapac co na co zalozyc...pomozecie... a tutaj link http://4max.pl/default.asp?g=136&gg=131&produkt=1076 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ogolnie jak juz pewnie wiesz to sa oploty na kable czyli zaklada sie je na kable, mam ten zestaw i stwierdzam ze za duzo dali dozych srednic a za malo malych srednic, oplec sobei nim wszystkie kable w zasilce i kable od wiatrakow :), na hipermaxie, jest taki sam zestaw tylko wlasnie ma wiecej malych sreednic i rozni sie tym ze izolacja niejest uv activ tak jak w przypadku ac.ryan'a ogulnie efekt jest oszalamiajacy jesli ma sie uv'ke, a i niezapomnij otym ze oploty zwiekszaja sfoja srednice i uwazajh podczas nakladania zeby sie nierozplotly bo oto latwo i ze sa bardzo latwo palne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 spoko dzieki na odpowiedz...i jeszcze jedno ale chyba zeby je zalozyc trza sciagnac molexy itp tid tak???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja zciągałem molezy, ale nie jest to konieczne zalezy jaka srednice wezmiesz.. W moim przypadku bylo odwrotnie - zabraklo mi tego z najwieksza srednica by oplesc kable ata :( Tych najcienszych to mi zostalo, nawet jednego nie odwijałem wcale :) Termokurczka w tym zestawie reaguje lepiej niz te oplotki :) - tylko jeden minus, nie zgrzewaj jej za mocno na molexie bo peknie , bardzo słabe ustrojstwo... Te zaciski plastikowe tez fajne... tylko ze dali AZ 10 sztuk :) LOL.. nie wiedzialem gdzie ich uzyc tak duzo bylo :) ..... Dziadostwo tak jak juz bylo powiedziane strasznie latwopalne i lepiej najpierw potrenuj na tym kawałku ktoregoci zostanie - bo nie jest wcale takie łatwe zakonczenie tego .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jest owiele lepszy sposób by wyeliminować rozwalanie się oplotu - przypalić końcówki obciętego oplotu starą lutownicą za kilka złotych. Same oploty są bdb ale troche źle dobrane rozmiarowo + do tego w mniejszych wersjach za duże odległości pomiędzy łączeniami co daje zbyt duży prześwit na kable. Osłonki termokurczliwe imo są źle dobrane i do bani i nietrzymają się na oplocie. Największy idzie na złącze ATX, a reszta do woli, więc nie wiem w czym masz problem :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...