Skocz do zawartości
moadipek

A.c.ryan Flexsleeve™ Kit Uvblue....

Rekomendowane odpowiedzi

ogolnie jak juz pewnie wiesz to sa oploty na kable czyli zaklada sie je na kable, mam ten zestaw i stwierdzam ze za duzo dali dozych srednic a za malo malych srednic, oplec sobei nim wszystkie kable w zasilce i kable od wiatrakow :), na hipermaxie, jest taki sam zestaw tylko wlasnie ma wiecej malych sreednic i rozni sie tym ze izolacja niejest uv activ tak jak w przypadku ac.ryan'a ogulnie efekt jest oszalamiajacy jesli ma sie uv'ke, a i niezapomnij otym ze oploty zwiekszaja sfoja srednice i uwazajh podczas nakladania zeby sie nierozplotly bo oto latwo i ze sa bardzo latwo palne :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zciągałem molezy, ale nie jest to konieczne zalezy jaka srednice wezmiesz.. W moim przypadku bylo odwrotnie - zabraklo mi tego z najwieksza srednica by oplesc kable ata :(

Tych najcienszych to mi zostalo, nawet jednego nie odwijałem wcale :)

Termokurczka w tym zestawie reaguje lepiej niz te oplotki :) - tylko jeden minus, nie zgrzewaj jej za mocno na molexie bo peknie , bardzo słabe ustrojstwo...

Te zaciski plastikowe tez fajne... tylko ze dali AZ 10 sztuk :) LOL.. nie wiedzialem gdzie ich uzyc tak duzo bylo :) .....

Dziadostwo tak jak juz bylo powiedziane strasznie latwopalne i lepiej najpierw potrenuj na tym kawałku ktoregoci zostanie - bo nie jest wcale takie łatwe zakonczenie tego ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest owiele lepszy sposób by wyeliminować rozwalanie się oplotu - przypalić końcówki obciętego oplotu starą lutownicą za kilka złotych.

Same oploty są bdb ale troche źle dobrane rozmiarowo + do tego w mniejszych wersjach za duże odległości pomiędzy łączeniami co daje zbyt duży prześwit na kable.

Osłonki termokurczliwe imo są źle dobrane i do bani i nietrzymają się na oplocie.

Największy idzie na złącze ATX, a reszta do woli, więc nie wiem w czym masz problem :> ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi