Bull_Byk Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Czy stracę gwarancję jak zrobie update biosa w nagrywarce dvd jesli pobiore najnowszy biosik pod ten konkretny model z oryginalnej strony producenta i zainstaluje go?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyy Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ja polecam przeczytanie umowy gwarancyjnej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ja polecam przeczytanie umowy gwarancyjnej ;-) 1253182[/snapback] Jeszcze jej nie mam więc nie mam co. Dlatego pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Jeśli to oficjalny Firmware to nie stracisz (choć ewentualny sjutek złego flashu gwarancją objety nie jest). To tak samo jak z flashem biosa mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...