SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Mam pytanko do wszystkich co juz postawili ten system u siebie. Jak sie sprawuje? Podajcie konfiguracje. Jak zainstalowac tuner TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mialem M8.2 i mi sam wykryl podczas instalki tuner ,zainstalowal xawtv i kwintv(polecam :P ) i juz wystarczylo tylko odpalic te programiki i samemu skonfigurowac kanaly. Teraz mam RH8.0 i tez sam podczas instalki wykryl tuner i zainstalowal odpowiednie oprogramowanie. Wiec pewnie i M9.0 tak zrobi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja tam próbowałem RedHat'a 8.0 i Mandrake'a 9.0 i... na razie chyba zostane przy Windowsie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Sorry tak że się podepne ale nie chcę zakładać nowego tematu. Też mam Mandrake 9.0 i problem z odświerzaniem ekranu (GeForce 4Ti). Kto coś poradzi. Jak zainstalować stery z nvidia, bo u mnie się wywalają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eleazar Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Fajny jest. Ładny taki i czytelny. Warto się pobawić nim. Nie wykrył mi muzyki na zintegrowanej płycie. Poza tym ok. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Hehe, no to muszę Was zmartwić Mandrakowcy: http://7thguard.net/news.php?id=2521 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 coz, ja uzywam m9 jako glownego systemu operacyjnego. czasem odpale 98 zeby pograc bo nie chce mi sie przez modem ciagnac np quaka3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...