adik16 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 chcę sobie kupić telefon nokia 7600...ale nie wiem czy sie opłaca bo za tę cenę mógłbym kupić wiele innych telefonów podobnej klasy...teraz proszę o radę...jak ktoś ma taki telefonik to niech opisze plusy i minusy tego telefonu...pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Sowjego czasu tez sie nad nim zastanawiałem... Wybrałem Motorole A925 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=5166 osobiscie mi sie to nie podoba.... :) osobiscie wolal bym http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=4666 tyle ze model z aparatem 1.3 megapixela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 za te pieniadze wolalbym jakiegos UIQ'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik16 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 tylko że ja nie mam 1000 zł...mam około 600zł....:( a poza tym od nokii 6600 lepszy jest siemens sx1...wiem bo koleżanka z klasy ma obydwa i ostatnio sie nimi bawiłem i siemens ma wiecej funkcji jak np radio...noi lepsze zdjęcia oczywiście... czyli mówicie że odradzacie mi ten telefon?? tylko dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik16 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 acha jeszcze jedno: co to jest ten UIQ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 to telefony m.in. P800, P900, P910i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik16 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ale ja mam tylko 600zł...i więcej mieć nie będę...macie jeszcze jakieś propozycje na telefony???:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ja kupiłem 7600 3 dni temu i musze powiedziec ze mnie naprawde miło zaskoczył... Dzisiaj chyba 95% mojej klasy sie nim bawiło, nakrecilismy kupe filmikow, robilem duzo zdjec, a bateria nawet nie drgnęła. Kilka przykladowych fotek :) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik16 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 chyba na pewno go sobie kupię...tylko szkoda że ma tak mało pamięci a nie można włożyć żadnej karty pamięci...jakość zdjęc jest naprawdę zdumiewająca!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jak nie zależy ci na aparacie, kup sobie n-gage, zajebisty telefonik. Wydałem na niego 510zł + 180zł za kartę pamięci 512mb. Ma mp3, radio i super gry które graficznie wyglądają jak te z playstation1. Super fon, polecam! PS. Co do aparatu w telefonie, jak dla mnie jest to zabawka która znudzi się po 2 tygodniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Piszesz, ze chcesz telefon, a kupujesz puderniczke. Czegos tu nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik16 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 już sie też nad nim zastanawiałem...tylko że własnie chce miec aparat w telefonie...a n-gage znam bo kumpel z ławki ma i gra na lekcjach...tylko ze mnie gry nie interesują...a aparat do niego można podłączyć przez zestaw słuchawkowy... :) jesli chodzi o wygląd telefonu to zależy od gustu czy sie podoba czy nie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mówisz o apracie do n-gage?? Jeżeli tak to napisz coś więcej, model, cenę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 adik16, przez zestaw sluchawkowy :D pod minijack ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 no 30 Mb to troche mało ale moje potrzeby zaspokaja. Potrzebowalem tel. jak najszybciej (jak bez reki :/ ). Polecialem do komisu i nawet tanio sie trafil. IMO b. dobry fonik (stosunek: cena/jakosc). Jest dosc solidnie wykonany, nie z badziewnych plastikow w stylu siemensa. Jakosc muzy w mp3 jest dobra, miesci sie kilka piosenek. Dobrze trzyma baterie, jak ktos chce to moge wrzucic filmiki (w formacie *.3gp, zebyodtworzyc potrzebny Nokia PC Suite). Aplikacje działają bardzo sprawnie, szybko sie ładują. Klawiatura po przyzwyczajeniu bardzo ulatwia pisanie mesów. Ogólnie 9/10 (ten jeden punkt to za brak karty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...