Korko Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No wlasnie... Kombinacje z "Cool costam" nic nie daja :( Procek pracuje na 1Ghz (29 stopni) a wentyl zapyla 3400 obrotow... Sa jakies inne sposoby zwolnienia boxowego wentylatora procka ?? Bede zobowiazany za wszelka pomoc !!! -- korko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak43 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) dołączam się. mam ga-k8ns-939 (było k8nf). takie same objawy. proc zwalnia, temperatura spada, wentylator nie zwalnia. ustawienia w SpeedFan nic nie zmienia. Edytowane 2 Lutego 2005 przez nowak43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 a włączyliście w biosie opcje smartfan ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuzeten Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 kup to ;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3523 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korko Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 kup to ;) 1253394[/snapback] No jest to jakis pomysl :) Ale czy napewno nie ma innej mozliwosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak43 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Na moje płycie nie znalazłem nigdzie w biosie opcji SmartFan. O Ctrl+F1 wiem. Jedyne miejsce w biosie w którym jest mowa o Cool'n'Quiet to po najechaniu na pole z mnożnikiem - obok w ramce pojawia się informacja, że jak zmienię mnożnik z Auto na jakiś stały, to C'n'Q przestanie działać. Przypomnę: płyta GA-K8NS-939, bios F2 (do tej płyty, najnowszy) edit: wcześniej napisałem K8NF Edytowane 2 Lutego 2005 przez nowak43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 na k8nf-9 opcja ta znajduje się tam gdzie masz odczyt napieć i prędkosći wentylatorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 na k8nf-9 opcja ta znajduje się tam gdzie masz odczyt napieć i prędkosći wentylatorów 1253501[/snapback] Ale my mamy GA-K8NF-939 i niema takiej opcji w biosie wogóle <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak43 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) GA-K8NS-939 .. dla pewności :) nie NF tylko NS a o braku tej opcji, jeżeli to 100% prawda, można by napisać w temacie o płytach do AMD64. chyba, że to nie jest jakaś istotna funkcja. Edytowane 2 Lutego 2005 przez nowak43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...