Skocz do zawartości
luccanus

Live 24bit + Kx Project

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich :) mam wielki problem... już od momentu nabycia sb live24bit w głowie miałem kx'y i foobara... ale moje uradowanie skończyło się dzisiaj... nie mogę zainstalować kx'ów :sad: :-| co mam robić??? walczę z tym od 5h i nie widzę żadnych efektów :-| próbowałem instalować stery 3536, 3537, 3538... może robięto jakoś źle... naprawdę proszę o pomoc wszystkie osoby które mogą mi pomóc :? z góry wielkie dzięki za wszystkie (p)odpowiedzi. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę że nikt nie potrafi mi pomóc... trudno :-| może chociaż ktośmi napisze czy w ogóle się da wgrać kx'y do Liva 24bit??? czy tylko do starszych sb live z proceosrami EMU10K1 i EMU10K2??? mam nadzieję że tym razem ktoś w ogóle odpowie. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak czytałem ten temat :) już od 3 dni grzebie w internecie i nic nie znalazłem na temat czy 24bit jest kompatebilny z kx'ami :( próbowałem z wersjami 3536, 3537 i z updatem 3538 ale nic... instalacja niby się udaje ale tak na prawdę sięw ogóle nie instaluje... i nie ma w panelu sterownia kx. nie można otworzyć mixera... ogólnie nic nie ma :( a jak próbowałem na 3536 zainstalować update 3538 to wyskoczył błąd :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi