Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam wlasnie znalazlem bradzo tani sklep (tzn plyty maja tanie) Abit NF7 = 225zl Epox 8RDA3I = 215zl tylko nie wiem czu moge na tym forum podac link bo tweak.pl posiada swoj sklep wiem ze nie lubicie takich pytan ale wybrac abita czy epoxa studiuje juz 2 tygodnie (kompletuje nowego PC) glownie przegladajac posty tweak wiec jezeli mi ktos moze doradzic pozdrawiam Alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasik Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ale raczej byłbym za Abitem bo z Epoxem jeszcze nie mialem nic wspolnego, ale z tego co wiem Epoxy też są dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Tylko który to NF7??? Jak NF7-S2 lub S2G to kiszka :D Tylko NF7 czyste lub NF7-S rev. 2.0 NF7-SL rev. 2.0 są OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No nf7 czyste tylko nie wiem jaka ver. a moge tu podac linka do tego sklepu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 przepraszam nie ver tylko rev. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No podaj => tylko jakoś zakamufluj :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 najgorsze jest to ze nie mam pojecia ktora z tych plyt wybrac-bitcomputer troche mnie ograniczaja finanse-pl wiec szukam i szukam aby kupic jaknajlepiej w tej klasie cenowej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Hmmm za 234 powinieneś NF7 dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 a sprawdziles kamuflarz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No tak tak zatem za 225 możesz już mieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 tylko czy to ta wersja ktora ja chce? jak rozpoznac 1,0 od 2,0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Teraz już nie ma starych :D raczej nie dostaniesz. Tylko się zastanów czy nie chcesz mieć dysku S-ATA kiedyś (niedługo) albo lepszego dźwięku => wtedy NF7-S(L) byłaby lepszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No i tak mam sluch do bani wiec dzwiek mi starczy a dyski mam obecnie dwa seagate i raczej nie bede ich zmieniac chce poprostu kupic dobra plyte wiec dlatego zastanawiam sie nad nf7 a epoxem oczywiscie chce tez sie pobawic o/c ale raczej nie hard core wiec co bys polecal nf7 czy epoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mówiąc szczerze nie wiem. Ja przesiadłem się z ASUS A7V600 (KT600) na NF7-S rev. 2.0 i nie narzekam => ale myślałem nad ASUS A7N8X-E Deluxe... Wybrałem jednak Abita i jest w sumie miły => mimo kilku problemów na początku => głównie z moim RAMem (512MB Kingston CL3), który nie pracował stabilnie (inna bajka) to jest spoko. O Epoxie nic nie wiem. Tylko o ASUSie i Abicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Jezeli masz zamiar krecic to lepszy bedzie abit jezeli nie to nie ma to wiekszego znaczenia ale i tak jestem za abitem :) oprocz bita polecam jeszcze apollo (ceny te same a do tego mozna sie niezle potargowac :wink: ) i pcp ktory jest na przeciwko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No tez sklaniam sie na abita Stawiacie na to ze ta za 225 to juz bedzie 2,0 ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No tez sklaniam sie na abita Stawiacie na to ze ta za 225 to juz bedzie 2,0 ?????? 1253613[/snapback] Teraz w sprzedazy nie ma juz starszych wersji :wink: radzil bym ci jednak przejrzec dokladniej forum pod katem tego mobo bo ktos tam narzekal ze abit strasznie tnie teraz koszty i najnowsze nf 7 robi na jakis gorszych podzespolach ale to pewnie dlatego ze juz 3 egzemplarz spalil i szuka wymowki :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ale to chyba mówią o tych S2 i S2G => bo takie zdjęcia pokazali => ale pewien nie jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Dobra chopcy przekonaliscie mnie nie ma co dalej sie zastanawiac kupie dzisiaj tego nf7 ja sie juz zastanawiam 2 tydzien kasa lezy pod ksiazkami a ja mysle porownuje czytam pytam i im bardziej w to brne tym mniej wiem :) jutro jade do katowic po samprona 2300 jeszcze tylko bede mial zgryz z pamiatkami (chce duala zapuscic) mojego obecnego kompa daje dziewczynie (celeron 1000) a od niej biore amdk6 500 tego to dopiero zaczne krecic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No dobra to zebys sie za bardzo nie meczyl z wyborem sprzetu :wink: Sempron 2300/2400+ (zalezy jakie masz zamiar dac fsb) Abit NF 7 (zadne S2 czy S2G) Hynixy (poszukaj na forum) Reszta sprzetu sprzetu to wg uznania i do tego polecam jakas obudowe modecoma bo maja w miare zasilacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sorry za ot ale wejdzcie do tego sklepu i zobaczcie amd 939 athlon 3000+ wymiekam :D Interface : USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Coś im sie poj.... ukhm pomyliło i nie ten opis wyszedł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 panowie, bez zartów adres sklepu chyba mozna podać, nie jest to reklama do tego stopnia ze zaraz pól tweaku sie rzuci i sklep.tweak.pl zbankrutuje, no chyba ze wyraźnie zabrania tego regulamin (chodz adresy innych sklepów juz zdarzaly sie na forum) @Running wyslij prosze na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 THX plyta juz zamowiona nf7 procek raczej 2300 ze wzgledu na cene pamiatki to sie jeszcze zastanowie ale raczej takie jak polecesz dzieki chlopaki za pomoc NAPRAWDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 @soker ale Adres już jest na stronie :D poczytaj dokładnie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Po tym kamuflazu dostaniesz chyba robote w CIA :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 :))))))) wolalem nie ryzykowac bana a uwazam ze z tego forum najwiej sie dowiem bo jest konkretnie i tak sie dziwie ze mi ktos odpowiedzial bo widze (i sie nie dziwie) ze takie posty sa zleodbierane ale im wiecej czytam tym mniej wiem :) a co dopiero sie na cos zdecydowac ale juz plyta zamowiona wiec to jedno mam z glowy na proc tez jestem zdecydowany jeszcze tylko z pamiatkami bede sie meczyl najbardziej mnie ogranicza kasa poiprostu mam nie za dozo i nie chce wtopic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Co do pamiatek to bierz hynixyD43 sa dobre do o/c i co najwazniejsze tanie :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam tylko jeszcze jedno male pytanie znalazlem pamieci hynixa HYNIX 256MB DDR 400MHz CL3.0 Model: D43 BRAC???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Wlasnie o tych pamieciach kazdy pisze :D BRAC!!! :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...