Running Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Znalazlem jeszcze takie TWINMOS 256MB DDR 400MHz CL2.5 nie beda lepsze ? chodzi mi o ten CL powiem otwarcie ze o ty jeszcze nie doczytalem obecny komp mam juz 5 rok wiec troche wypadlem z nowinkami dlatego opieram sie glownie na waszym doswiadczeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Nieee TweanMos czasem się gryzie z NF7 => lepiej nie ryzykuj a na Hynixach i tak pojedziesz na CL2 więc HynixD43 górą!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam Jezeli ktos sklada obecnie kompa a nie ma za dozo kasy to polecam zestawienie abit nf7 w sklepie ktory jest zakamoflowany :) grafika po spedzeniu calego dnia na forum padla na Gigabyte ATI Rad.9550 128MB 128bit w proline ram taki jak polecaja chlopaki w poscie Pozdrawiam Alex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 No w sumie git, ale ja nie lubię Radeonów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 No ja tez caly czas mialem nvidie i nie lubialem radkow ale po przestudiowaniu postow musze uchylic czola w tej klasie cenowej sa najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Być może ale ja na swoim GF4 Ti jakoś ciągnę i nie mogę narzekać => a zaraz przesiadka na GF 6800GF@6800Ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...