misieek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 LUDZIE, BARDZO WAŻNE!! JAK NA TEJ PŁYCIE WŁACZYĆ TRYB DUALDDR? MAM RAMY W 1 i 2, 3 jest wolna! MOBO TO: ABIT AN7, jaki bios to nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuzeten Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 w instrukcvji plyty powinno byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 1i3 slot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 1i3 slot? 1253399[/snapback] Napewno?? Bo czasami mi się nie chce ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ć... AF błąd i musze jakoś dziwnie biosa restartować ;O Ale 1 i 3 jest róźnymi kolorami oznaczony (1i2 taki sam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 no u mnie jest to 1i3 zresztą w manualu powinno pisać jak go odpalić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 no u mnie jest to 1i3 zresztą w manualu powinno pisać jak go odpalić.... 1253431[/snapback] Niezbyt to widze w tym manualu, zreszta nie tylko ja :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Niezbyt to widze w tym manualu, zreszta nie tylko ja :| 1253439[/snapback] Odpisałem Ci już w temacie o AN7 żeby nie dublować. Chociaż jeszcze raz powtórze :mur: . Obsadzać dwa skrajne sloty. Specjalnie są oznaczone różnymi kolorami. A w instrukcji jest bardzo wyraźnie to napisane ale chyba nie chce się już nikomu czytać :? Pozdrawiam i dual mocy życze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Dziękuje, dałem pamięci w SLOT 1 and SLOT 3 i jest DUAL :) Pytanie, czy jak w slot 2 wsadze 512 takie same to czy bedzie nadal dual? (zakładajac ze w slot 1 i 3 jest 256) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) W slot3 powinno być tyle ramu ile jest w slot1+slot2 EDIT: nie wiem czy to zadziała na DDR400+ Edytowane 2 Lutego 2005 przez suchyjastrzab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 W slot3 powinno być tyle ramu ile jest w slot1+slot2 1253952[/snapback] Y, no tak ale żeby był dual na 2 kościach musi być kość w slot 1 i 3 (sa 3 sloty :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Y, no tak ale żeby był dual na 2 kościach musi być kość w slot 1 i 3 (sa 3 sloty :P) 1253957[/snapback] Zgadza się 256MB=0MB+256MB 512MB=256MB+256MB No chyba, że się pomyliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...