punek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 A więc mianowicie mam taki problem. Kiedy wcisne to co w temacie to pojawia mi się takie okienko gdzie mam napisanego użytkownika i pokazane 3 guziki. poznikały mi zakładki. :evil: Górny pasek też mi znikł. :evil: Jak wiecie o co mi chodzi to powiedzcie co wiecie. Aaaa chciałem zdjęcie zamieścić ale nie wiem jak :oops: Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jaja sobie robisz? czego oczekiwales po nacisnieciu tych klawiszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Proste , może przemieniać zakładki crtl+page down/up bądz kliknąc szybko dwa razy na to okienko i powróci do normy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Witam!!!! Dzięki Artur. Podwójne kliknięćie pomogło. THX Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...