CougaR2 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam Probowalem sie do niej dostac w celu wymiany diod, lecz niestety po odkreceniu wszystkich srobek dalej cos trzyma w centralnej czesci... Komus udalo sie ja otworzyc? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trooky Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Moze troche głupi sposób ale sprubój yjac wszsytkie klawisze i zobacz czy nie ma ukrytej srubki jakiejs pod nimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Moze troche głupi sposób ale sprubój yjac wszsytkie klawisze i zobacz czy nie ma ukrytej srubki jakiejs pod nimi 1253731[/snapback] Az tak bardzo na tym modzie to mi nie zalezy... :-P No chyba ze ktos by mi podal pod jakimi klawiszami sa te srubki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 na srodku nie ma jakiejs naklejki ??? pod nimi prducent lubi ukrywac srubki. moze sprobuj delikatnie przekrecic spod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam Probowalem sie do niej dostac w celu wymiany diod, lecz niestety po odkreceniu wszystkich srobek dalej cos trzyma w centralnej czesci... Komus udalo sie ja otworzyc? Pozdrawiam 1253626[/snapback] Mogą być przyklejone, nie wiem, było pokazać fotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Na spodzie pod naklejakami nie ma srubek na 100% Mogą być przyklejone, nie wiem, było pokazać fotkeTrza bylo mi qpic aparat :-P <joke> Zalezaloby mi zeby wypowiedzial sie ktos kto mial jakies doswiadczenia z ta klawiatura... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 odczepiales te bolce na wszystkich bokach ??? probowales wycisnac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Na spodzie pod naklejakami nie ma srubek na 100% Mogą być przyklejone, nie wiem, było pokazać fotkeTrza bylo mi qpic aparat :-P <joke> Zalezaloby mi zeby wypowiedzial sie ktos kto mial jakies doswiadczenia z ta klawiatura... 1253818[/snapback] Rozbierałem dużo klawiatur nigdy nie miałem problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigVip Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 mi udalo sie to zrobic juz dosc dawno, wymienilem sobie diody na niebieskie i moge Cie pocieszyc ze nie ma zadnych srobek ani zatrzaskow pod klawiszami ani pod naklejkami, pamietam ze zabieralem sie za tego moda dwa razy i wkoncu sie udalo :) musisz pokombinowac bo juz nie pamietam gdzie byl ten chwyt :( jak bede mial chwile to rano lukne tzn rozkrece ja ponownie i sprobuje ci opisac co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 mi udalo sie to zrobic juz dosc dawno, wymienilem sobie diody na niebieskie i moge Cie pocieszyc ze nie ma zadnych srobek ani zatrzaskow pod klawiszami ani pod naklejkami, pamietam ze zabieralem sie za tego moda dwa razy i wkoncu sie udalo :) musisz pokombinowac bo juz nie pamietam gdzie byl ten chwyt :( jak bede mial chwile to rano lukne tzn rozkrece ja ponownie i sprobuje ci opisac co i jak 1253968[/snapback] Mam taką klawiature teraz którą jak rozkręciłem to wszystkie przyciski się rozsypały, rany jaki syf :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Okazalo sie ze cztery srubki byly pod takimi gumowymi zaslepkami, nie wiem jak ja patrzylem ze tego nie zauwazylem :mur: TU JEST PELNY OPIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mam ta sama klawiature , jest boska , ale jak mogl ktos kto ja projektwoal dac takie paskudne diody , przecie to zbrodnia... , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Polecam przy wymianie diod pomalowac je markerem po obwodzie (zostawic tylko z przodu przeswit) - swiatlo bedzie bardziej skupione i efekt bedzie jeszcze lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...