Tarou Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witajcie jestem tu nowy :) mam pare pytan dotyczacych rysonkow jakie mam na radiu a mianowicie ... co oznacza takie cos (nie wiem jak sie to nazywa ) 1. Cos co jest podobne do litery Q tylko ze ten ogonek ma z droguej strony 2. Co oznaczaja takie 2 koleczka jakie mam z tylu radia ktore podobne jest do tego o_o dzienki za wspisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 to drugie to mi symbol kasety magnetofonowej przypomina :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Rozumiem, ze zyles do tej pory w dorzeczu amazonki i z technika XIX i poczatkoof XX nie miales stycznosci ? A radio na bazarze kupiles bez instrukcji obslugi ? :}}} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hmmmm.... Mikrofon i wejscie liniowe? (ale strzelam tylko :lol: ). Moze jeszcze byc antena, albo cos podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarou Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 a czy ktos wie jak nalezy podpiac kabel od kompa ( 2 nici) do wejscia co w sumie jest 6 dziurek :> :blink: :blink: niech ktos mi pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 a czy ktos wie jak nalezy podpiac kabel od kompa ( 2 nici) do wejscia co w sumie jest 6 dziurek :> :blink: :blink: niech ktos mi pomoze :) 1253917[/snapback] ja bym to podpial "recoma" ;P a tak szczeze to lewy glosnik do lewego a prawy do prawego.. czyli... misusz miec minijacka do kompa.. ktory z drugiej stony zakonczony jest chinchami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...