venepl Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Zauwarzylem na pewnej stronie program do regulacji obrotow weentylamil. Speed fan sie nazyweal... temeperatury obroty wentyli wszytko idelanie pokazuje... ale zeby juz zmneijszyc to ciagne spped fan nadol az do 0 a ani jedne ani drugio nie zwalnia... czego wiec uzyc do regulacji obrotow wentyli?? chodiz mi o programowa regulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 :D nie ma takeigo programu:) musisz kupic regulator obrotow :D na wyjsciu masz stala wartosc plyta ci tego nie bedize regulowala o ile nie ma odpowiedniego ukladu a to co zmiejszales to minimalna wartosc jaka powinny miec wiatraki Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 eeeee na regulator nie mam kasy... a wiem ze program jets bo widzialme na targach pokaz jak gosciu zterowal wszytkimi wiatrakami jaiiesgos Tt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hej człowieku regulator napiecia na wentylatory kosztuje w granicach kolo 10 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hej człowieku regulator napiecia na wentylatory kosztuje w granicach kolo 10 zl :) 1253948[/snapback] Kup za dyche albo zrób sam za 8zł :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 taaa gdzie taki regulator napiecia kupie?? heh i bede musial jescze kabinowac wpajac go w jakies plastiki w obudowe zeby ladnie wygldalo a tak mam programowo ilooz.. jedne czlowiek napsial ze wina mobo to mozliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 taaa gdzie taki regulator napiecia kupie?? heh i bede musial jescze kabinowac wpajac go w jakies plastiki w obudowe zeby ladnie wygldalo a tak mam programowo ilooz.. jedne czlowiek napsial ze wina mobo to mozliwe? 1253962[/snapback] Wiesz co, dwa tygodnie temu też tak myślałem. Masz schemat jedz do sklepu elektronicznego jak sprzedawca będzie miał czas to wszystko wytłumaczy http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=regulacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 o jejciu, idziecie do sklepu komputerowego i wam daja Pentagram za 10 zl i po problemie. nie trzeba nic lutowac ani szmoncić z kabelkami tylko poprostu kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 A tak ogólnie to speedfan potrafi regulować prędkości obrotowe wentli tylko mobo musi taką funkcję udostępniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Hesos ale to juz gotowe takie wbudowane w zaslepke?? zeby mozna ladnie zalozyc w miejsce stcji 3,5 ?? hmmm nie bylo by to glupie ale gdzie to kupic i czy jest na tym panelu juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) tu masz najprostszy regulator: http://mcs.pc.pl/produkt443.html Edytowane 3 Lutego 2005 przez dario_t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 taaa i co mam rozkrecac opbudowe zeby wyregulowac wiatrak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) taaa i co mam rozkrecac opbudowe zeby wyregulowac wiatrak?? 1254771[/snapback] wszystko już było napisane 1. możesz sobie tego pentagrama wyciągnąć z budy (w sumie ma krótkie kable) 1a. Zalam ma dłuższe kable - ale kosztuje 20 zł 2. możesz sobie kupić kontroler wentyli 3. możesz sobie zrobić kontroler wentyli wybór nalezy do ciebie Edytowane 3 Lutego 2005 przez wojwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 kurcze, wkladasz regulator, zmniejszasz napiecie, wlaczasz speedfana, zagladasz na obroty wiatraka, patrzysz na temp., regulujesz napiecie jak jest nie tak i zamykasz bude. trudne?? ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Jest jakaś versja speedfana, która obsługuje moją płyte? Albo jakiś inny programik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 U mnie spedfan went. proca reguluje plynnie od 0-100% i pokazuje jego obroty a arctica Pro TC pokazuje tylko obroty i niestety nie mozna go regulowac softwarowo :( Plyta NF7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...