Skocz do zawartości
venepl

Speedfan

Rekomendowane odpowiedzi

Zauwarzylem na pewnej stronie program do regulacji obrotow weentylamil. Speed fan sie nazyweal... temeperatury obroty wentyli wszytko idelanie pokazuje... ale zeby juz zmneijszyc to ciagne spped fan nadol az do 0 a ani jedne ani drugio nie zwalnia... czego wiec uzyc do regulacji obrotow wentyli?? chodiz mi o programowa regulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa gdzie taki regulator napiecia kupie?? heh i bede musial jescze kabinowac wpajac go w jakies plastiki w obudowe zeby ladnie wygldalo a tak mam programowo ilooz.. jedne czlowiek napsial ze wina mobo to mozliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa gdzie taki regulator napiecia kupie?? heh i bede musial jescze kabinowac wpajac go w jakies plastiki w obudowe zeby ladnie wygldalo a tak mam programowo ilooz.. jedne czlowiek napsial ze wina mobo to mozliwe?

1253962[/snapback]

Wiesz co, dwa tygodnie temu też tak myślałem. Masz schemat jedz do sklepu elektronicznego jak sprzedawca będzie miał czas to wszystko wytłumaczy

http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=regulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa i co mam rozkrecac opbudowe zeby wyregulowac wiatrak??

1254771[/snapback]

wszystko już było napisane

1. możesz sobie tego pentagrama wyciągnąć z budy (w sumie ma krótkie kable)

1a. Zalam ma dłuższe kable - ale kosztuje 20 zł

2. możesz sobie kupić kontroler wentyli

3. możesz sobie zrobić kontroler wentyli

wybór nalezy do ciebie

Edytowane przez wojwar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze, wkladasz regulator, zmniejszasz napiecie, wlaczasz speedfana, zagladasz na obroty wiatraka, patrzysz na temp., regulujesz napiecie jak jest nie tak i zamykasz bude. trudne?? ehh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi