axl2000 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) http://www.idvinc.com/html/pangaea_main.htm - wlasnie sciagam, nie wiem cyz bede mial 5-10fps :D Ok nie jest tak zle :P 1024x768 High Detale (bez FSAA i Anizo) od 17 do 60-70fps idąc przez las...z góry patrząc na las oczywiście +80fps...aha, ten system będzie uzywany w TES: Oblivionie więc pi razy drzwi wiadomo ile bedzie fps :P Edytowane 2 Lutego 2005 przez Axl2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Ja sciągam:) podziele sie wrazeniami jak bede miał:):)) Sciagam ten plik 134MB.. czy to ten? raczej ten ! pozdro:) Zobaczymy jak u mnie bedzie chodzic:) Edytowane 3 Lutego 2005 przez peseq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ok zmienilem AGP aperature size z 64 na 256MB i wydajnosc 1024x768 x High + FSAAx2Q = minimum 20fps :) miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) To ja tez ściągnę i zobaczymy na mojej grafie. Ściągaliście pozostałe dema? Edytowane 3 Lutego 2005 przez KuBaB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Jeszcze kilka minutek u mnie, zobaczymy czy będzie slide show ;) hm.. tak sobie to wygląda, a chodzi nawet nieźle :P Edytowane 3 Lutego 2005 przez aRczii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 hmmm.. u mnie minimum jakie odnotowałem na 1024x768 High (w sterach włączyłem aa x4 i anizo x16), aperature size na 256MB w biosie. Minimum we wszystkich demkach, około 25fpsów. Ale wygląd? hmm.. FarCry ma lepszą grafe:):):):) ehehehe Ale pokazu slajdów nie ma:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ja właśnie się troche zawiodłem na wyglądzie, ten helikopterek troszke taki ekhm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Sprawdziłem.Szkoda czasu to ciągnąć, transfer makabryczny tak jak i samo demo.Bleh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) nom.. ogólnie przejzalem to do konca. i ja powiem, zero zachwycania.. nie wiem co ciągnie tyle fpsów:/ przeciez tam nie widac takich efektów.. FarCry lepiej wygląda.. a chodzi lepiej.. i tam jest przeliczane SI przeciwników i w ogóle.. Edytowane 4 Lutego 2005 przez peseq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...