trucker Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mianowicie chodzi mi o ukrycie obecności mojego kompa w sileci lokalnej czy wogóle jestr coś takiego jak "niewidoczny"w sieci lub ewentualnie dla jakiejs osoby mógłbym byc widoczny a dla reszty nie ,a jesli tak to jak by mógł to ustawić prosze o jakies rady i wyrozumiałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Mianowicie chodzi mi o ukrycie obecności mojego kompa w sileci lokalnej czy wogóle jestr coś takiego jak "niewidoczny"w sieci lub ewentualnie dla jakiejs osoby mógłbym byc widoczny a dla reszty nie ,a jesli tak to jak by mógł to ustawić prosze o jakies rady i wyrozumiałość. 1253844[/snapback] Nigdy nie będziesz nie widoczny, ale możesz ustawić PROXY -- :D :D :D :D :D Edytowane 2 Lutego 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucker Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sorrki ale nie zabardzo kapuje jak to mam ustawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sorrki ale nie zabardzo kapuje jak to mam ustawić?? 1253901[/snapback] Szukaj ustawień w narzędziach proxy. Będzie własna konfiguracja proxy. tak jak tu http://img46.exs.cx/my.php?loc=img46&image=nowy19ki.jpg Tu masz adresy http://www.samair.ru/proxy/ wipsuj tylko "elite proxy" a to stronka to adresów IP http://www.stayinvisible.com/index.pl/test_your_ip_nocache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Dziuby temu panu chodzi o LAN. Co do ukrycia to zalezy jak jestes podpiety. Co by nie bylo jak masz wtyczke podpieta to anonim nie jestes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongarm Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Nie wpisuj adresu IP :D Albo wyjmij karte sieciowa :lol: A w jakim sensie chcesz byc niewidoczny? Rozumie ze chcesz po prostu zrobic tak, zeby nikt nie mogl sprawdzic czy masz zalaczonego kompa czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucker Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Rozumie ze chcesz po prostu zrobic tak, zeby nikt nie mogl sprawdzic czy masz zalaczonego kompa czy nie? Dokłądnie o to mi chodzi ale oczywiscie nie ma mowy o wyjmowaniu wtyczki z komapa czy tez sieciówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Dokłądnie o to mi chodzi ale oczywiscie nie ma mowy o wyjmowaniu wtyczki z komapa czy tez sieciówkino to nie ma praktycznie takiej mozliwosci... znaczy sie jest ale poza zasiegiem przecietnego klikacza :wink: (filtorwanie ARP i revARP - odpowiedzi tylko dla zdefiniowanych maszyn - brama, serek itp..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Może TO coś Ci pomoże?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...