Robert B. Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam od czasu do czasu lubiałem pograc przez neta tyle ze mialem kiedys pakiet dziś pakieta nie mam i sen też prysł. Kupiłem neostrade 128 uradowany wręcz pobieglem do domu i co sie okazało w pudełku zobaczylem marke jaką jest SAGEM blle. Pomysalałem sobie modem jak modem ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m instaluje i chce grac i co i nie moge widzi (jak to sie tam nazywa) serwery bodajze ale nie moge wejśc do gry nic kaplica conektic feild sorry za błędy!! a kiedys normalnie gralem mecze sie juz z 3 miesiące lekko i nic foramtów to już z 10 zaliczylem z tego powodu aktualnie mam wgrane ME jezeli możecie pomuc bede wdzieczny!!!!!!!! :sad: nie wiem od czego i dlaczego niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Napisz cos blizej bo z tego belkotu to nic nie da sie wywnioskowac? W jaka gre chcesz pograc? Moze to wina zle skonfigorowanej gry a nie neostrady. Czy net wogle ci chodzi? Wpisz start - uruchom - ping -t www.onet.pl i podaj ile masz ms opoznienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B. Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Wszystkie stronki dobrze chodzą wszystko ładnie sie ściąga itd. A co do gier to jaka kolwiek czy to NFSHP2 czy dungeon siege czy turnament czy call of duty itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a może masz jakiś firewall bo ja w pandzie żeby pograć on-line to musiaem poodblokowywać gierki żeby mogły nawiązywać połączenie z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Odinstalowałem pande i dalej nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B. Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 A jak odblokować IP może to ale błagam SCRN na ME ewentualnie 98 choc nie wiem czy pasuje tak samo!! z góry dzieki za fatyge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...