FumFel_20 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam. Moze troszke ot ale szukam juz godzine jakiegoś portalu dla panów.Szukam cos w stylu, porady,moda ,perfumy, itp.Moze ktos sie natknął na jakieś taki portal??google nic mi nie mówie, znajduje coś ale nie to oco mi chodzi niestety.Moze ktoś z urzytkowników forum cos podpowie?? Oznajmiam ze ten temat nie jest zartem , jestem całkiem normalny i nie jestem gejem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Nie wiem czy cię interesuje TiVi, ale na TVN Turbo leci Męski Świat, tam można znaleźć coś ciekawwego. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 dzieki za odpowiedź ale meski swiat na tvn turbo jest jak dlamnie lipny, nie bede przecież wysylal sms;ów lub dzwnił na 0700 zeby porozmawiac :P I golądać rozbierających sie lasek tez nie chcę oglądać - wole na żywo :P Ale moze rzeczytaj jeszcze raz to co napisałęm to bedziesz wiedział oco mi chodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 http://www.menshealth.pl/ - może o to Ci chodzi ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 nie mówimy chyba o tym samym programie ;), w tym co ci podałem nie spotkałem się z panienkami i teleaudio, oglądałem go ze 3 razy, widziałem w nich cygara, alkohole, odzież itp lecz jeśli chodzi ci o zadanie pytania to raczej nie jest tam możliwe ;) ta strona BLANTMEN'a wydaje się być ciekawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 www.efacet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 BLANTMEN - na menshealth nic ciekawego niema :] Piratez fajny ma adres ta strona :) ale tylko adres :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) www.gejowo.pl hehehe nie no zartuje;) www.askmen.com Edytowane 3 Lutego 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 oooo askmen jest ok tylko ze po angielsku :( NIestety ale nie jestem na takim poziomie angielskiego zeby czytając wszystko zrozumiec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 http://facet.interia.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Funfel rozumiem ze interesuje cie temat mezczyzny metroseksualnego :> Polecam magazyny forma, ckm, menshealth i ich portale internetowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 gaz blisko ;] Wiem ze instnieją magazyny ale ja szukam czegoś online ;] ale widze ze chyba nic ciekawego nie znajde :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...