zajkos Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Teraz mam VCOOL i na KT266A obniża mi on temperature w idle nawet o 15 stopni, ale ten program nie jest juz rozwijany i pewnie nie obsłuży mi AN7, na ktora sie za kilka dni przesiadam. Jaki softwarowy cooler polecacie do NFORCE2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Na NF2 warto ściągnąć S2kCtl Edytowane 3 Lutego 2005 przez Hamil_Hamster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 A na jakiej zasadzie to działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 z tego co wiem ( poprawcie mnie jezeli mowie zle ) programk wylancza nieuzywane czesci procka dzieki czemu mniej sie on grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...