Neonix Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Dużo słucham muzyki elektronicznej i postanowiłem razem z kumplem założyłem forum o muzyce elektronicznej. Chce mieć z kim powymieniać poglądy na temat muzyki Elektro, Progressiv, House, Trance, Drum'n'bass, Jungle, Rave, Goa, Chillout itp. Wystartowaliśmy wczoraj. Zapraszam do rejestracji electromuzik.glt.pl Pozdrówka ;) Edytowane 3 Lutego 2005 przez Neonix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 phpBB : Critical ErrorCould not connect to the database fajnie zaczynasz ;) Na uczelni kolo poludnia mialem "nie mozna znalezc serwera". Kurde! A naprawde bym chcial zobaczyc to forum! :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Czasem są małe problemy z forum tak ok 5 min a potem elegacnko śmiga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 No ogolnie fajne forum. Tylko banner u gory jak na moj gust jest troche za duzy i zaslania prawie polowe strony. Moze troche mniejszy (przez pol ;) )? Do reszty zastrzezen nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...