MAGIC Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 mam drukarke Canon S400 która posiada oddzielnie głowice drukującą ostatnio na drukach kolorowych zaczeły się robić paski czyszczenie ze sterowników nic nie dało czym można wyczyścić głowice w domochych warunkach ??? i w jaki sposób ??? PILNE PROSZE O POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 niech ktoś pomoże PROSZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasik Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja mam podobnego Canona tylko ze S300 i glowice czyscilem lekko zwilzona miekka szmatka a jezeli ci to nie pomoze to umocz delikatnie szmate w goracej wodzie i w spirytusie i wtedy zobacz tylko powtarzam nie za mocno umocz szmate bo bedzie zonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 wyczyściłem w czystym spirycie i przedmóchałem sprężonym powietrzem teraz jest jak nówka test głowić jest bez żadnego ubytku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...