Skocz do zawartości
arturnow

Czy warto zmieniać

Rekomendowane odpowiedzi

a teraz pomyśl, do czego jest podobny ten wątek, do tych wszystkich beznadziejnych, czy warto kupć bleble, czy wy tu all jesteście dzieci i sami nie potraficie podjąc decyzji... a żal mi jest Ciebie, bo nie masz powodu żeby żalić się nade mną ,zapewniam Cię. Przemyślcie to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze wole sie upewnic i spytac "co lepiej zmienic", nikomu sie chyba nie przelewa z kasa wiec czasami wybor jest trudny a jak tobie sie to nie podoba to twoja broszka i nie zasmiecaj lepiej forum :evil: (wszyscy wiedza ci sie stalo z flowermanem :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze wole sie upewnic i spytac "co lepiej zmienic", nikomu sie chyba nie przelewa z kasa wiec czasami wybor jest trudny a jak tobie sie to nie podoba to twoja broszka i nie zasmiecaj lepiej forum  :evil: (wszyscy wiedza ci sie stalo z flowermanem :lol: )

racja chyba od tego jest forum i ludzie na nim no nie?

pozatym sprzet zmienia sie tak szybko ze kazde pytabie jest jak najbardziej aktualne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze wole sie upewnic i spytac "co lepiej zmienic", nikomu sie chyba nie przelewa z kasa wiec czasami wybor jest trudny a jak tobie sie to nie podoba to twoja broszka i nie zasmiecaj lepiej forum  :evil: (wszyscy wiedza ci sie stalo z flowermanem :lol: )

pozatym sprzet zmienia sie tak szybko ze kazde pytabie jest jak najbardziej aktualne

Tylko ,że każdy pyta o to samo, o ten sam przedział cenowy ,tak jakby jemu trzeba było lepiej poradzić... troche bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ,że każdy pyta o to samo, o ten sam przedział cenowy ,tak jakby jemu trzeba było lepiej poradzić... troche bez sensu.

tak niektorzy przesadzaja ale jest tylu uzytkownikow ze zawsze ktos moze sie wypowiedziec kto sie wczesniej nie wypowiadal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się niestety zdarza, że wątek sie powtórzy. Głównym powodem jest chyba to, że ludzie dają Temat postów nie związane z tym co się w tym poście znajduje, albo też niewiele o tym mówiące np:

taki jak napisałeś - "Czy warto zmienić"

albo tematy niewiele mówiące o problemie: "Pomocy!!!", "Help!!", "Pamięć", "Grafika", "Mam pytanie"

No i załóżmy, że mam jakiś problem i chcę sprawdzić, czy już nie było o tym mówione. Daję "szukaj", pisze słowo, które mnie interesuje i co? Wyskakuje mi ogromna ilość postów o tematach jakie przed chwilą wymieniłem. Znalezienie w tym gąszczu czegoś co mnie interesuje, to jak szukanie igły w stogu siana - czasami się uda, ale na ogół kończy się na powtórzeniu tematu, który już był.

W sumie, to nawet dobrze, że poruszyłeś ten temat. Byłoby by dobrze, gdyby wszyscy jak daja temat, to postarali się w skrócie opisać w nim swój problem, albo napisać nazwę (markę) sprzętu, o który im chodzi np.

"Problem z DDR Kingston PC333" czy coś w tym rodzaju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się stalo z nim wciąż tu jest i złagodnial ale nie lubie kiedy ktoś mi przypomina o mojej przeshłości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Boardzie Frazira dość skutecznie wypleniono takie zachowania jak zadawanie niekonkretnych pytań typu: Mam problem, Co zrobić?

po prostu moderatorzy karali za takie przwinienia a i sami boardowicze skutecznie rugali innych teraz tematy są zwykle (nie zawsze) odzwierciedleniem watku, zajeło to troche czasu ale sie opłacało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się stalo z nim wciąż tu jest i złagodnial ale nie lubie kiedy ktoś mi przypomina o mojej przeshłości

oki sorrki ale to miala byc tylko przestroga dla innych a nie urazenie ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...