Phanthom2 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 gdzie można kupić taniego geforce fx5200 pomocy , błagam wmiare tani proszę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuzeten Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 nie kupuj fx5200 za ~250 zeta (a moze mniej) masz radeona 9550 ktory miazdzy prawie cala rodzinke fx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faqu15 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Niie kupuj fx bo to nie jest wydajnościowo dobra karta ------------------------------------------------------------- w sklepie jak ja sobie porównywałem mojego mx i fx znajomego to fx miał o 350pkt wiecej!!!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------- także przemysl swoje rozważania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ------------------------------------------------------------- w sklepie jak ja sobie porównywałem mojego mx i fx znajomego to fx miał o 350pkt wiecej!!!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------- 1254953[/snapback] łał 350 pkt więcej LOL też mi porownanie :lol: nie zmienia to faktu ze fx5200 na dzien dzisiejszy jest nieoplacalnym zakupem fantom powiedz ile masz $ na akrte to ci doradzimy co lepsze kupic ( zreszta jest od tego topic "jaka grafe kupic ?") ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jak chcesz kupic GeForce fx5200 to skontaktuj sie ze mna!!!! Na gg!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...