Serious Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Witam! Rozdzielam łącze Chello na 2 komputery. Jeden z nich działa jako router na WindowsieXP bez aktualizacji (633Mhz, 512MB RAM). Przez długi czas nie było żadnych problemów, ale ostatnio na komputerze KORZYSTAJĄCYM z udostępnienia (kliencie) otwierają się tylko dwie strony - google.pl i gazeta.pl. Przy próbie wczytania innej witryny pasek postępu dochodzi do pewnego momentu i stoi w miejscu, a na pasku stanu pisze: "Trwa otwieranie strony...". Proszę o fachową pomoc, ponieważ już sprawdzałem wszystko, co mi znajome. PS. Sprawdzałem systemy oprogramowaniem anty-wirusowym i anty-trojanowym (MKS_Vir, AVG, a2), więc żadnych złośliwych aplikacji/plików nie mam. Edytowane 4 Lutego 2005 przez Serious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serious Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Już wiem co powodowało problem. Optymalizacja ustawień internetowych w programie TuneUp Utilities 2004. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Założę się, że ten programik źle ustawił wartość MTU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...