paluszek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Spojrzcie na to : na HDD dmucha wentyl nie tak centralnie na hdd ale tak zachacza są troche wysokie w budzie mam 2 wentyle ten co dmucha na dysk jest dobry ale ten grugi cienki jak nie wiem i chyba kupie jeszcze jakies 2 z regulacją obrotów. na procku jest boxowe chłodzenie fotke zrobilem po calym dniu chodzenia kompa w chacie jest tak ok 23 -24 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 czym to jest miezone CPU-z ? moze jakis bład programu , zgadzaja sie z temp w BIOSie ? czy mieżyłes też osobno jakims termometrem ? te 63 to na procu ? box cooler wymieka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) temp mierzone speedfanem te 63 to nie wiem co to jest ale to napewno nie jest procek procek ma 47 a 30*C ma plyta główna HDD 37*C temp zgadzają sie z biosem edit : jutro będe miał 2 takie wentyle zobaczymy jak będa się spisywać Edytowane 3 Lutego 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 to 67*C to jest błędny odczyt. Zainstaluj MBM 5 i tam poustawiaj odczyt z odpowiednich czujników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) zainstalowałem everesta i stał się cud !! popatrzcie ] płyta głowna - 31*C procek - 48*C HDD - 36*C AUX - 28*C ciekawe co się stało ?? Edytowane 3 Lutego 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...