KonFeek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Czy karty "Radeon 9600 Pro Sapphire Adantage 128 MB DDR DVI+TV (AGP x8)", "Radeon 9800SE Sapphire 128 MB DVI / tv-out (256-bit)" będą w pełni kompatybilne z AMD Athlon XP 1700+ na płycie gł. Matsonic ms8137c ?. Która dla owych podzespołów jest lepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Lepiej brać Sapphire 9800se 256bit szybsza lepsza i jeszcze szansa na odblokowanie potoków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonFeek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jestem do niej bardziej przekonany ale słyszałem, że z takim prockiem i płytą mogą (ale nie powinny) wystąpić problemy? Może źle słyszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Zapewnić Cię mogę że z prockiem konfliktów nie będzie (mimotego że IMO jest on za słaby na taką karte - nie wykorzystasz jej możliwości).. Mobo nie znam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonFeek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Skoro będzie się ona marnować to jaka karta byłaby alternatywną i czy "podkręcenie" procka może coś zmienić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Skoro będzie się ona marnować to jaka karta byłaby alternatywną i czy "podkręcenie" procka może coś zmienić ? 1255085[/snapback] jesli proc Palomino to niewiele zdzialasz z oc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...