thebruno Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Poproszono mnie bym nagral komus plyte audio a na niej ma sie znalezc plik midi?? Jak to zrobic bo nie znalazlem takiego konwertera thx bruno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 a szukales wogole?! bo mi sie nie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 a szukales wogole?! bo mi sie nie wydaje 1255302[/snapback] Szukalem:P Np.: 4Musics Multiformat Converter - tool for converting between most popular audio formats: WAV, MP3, WMA and OGG. WAV -> MP3 (mp3 encoder) WAV -> WMA (wma encoder) WAV -> OGG (ogg[vorbis] encoder) MP3 -> WMA MP3 -> WAV (mp3 decoder) MP3 -> OGG WMA -> MP3 WMA -> WAV (wma decoder) WMA -> OGG OGG -> MP3 OGG -> WAV (ogg[vorbis] decoder) OGG -> WMA all converter podobnie. Wszystkie konwertery sa raczej miedzy tymi formatami, a wiekszosc to WAV -> MP3 i na odwrót. Ale nigdzie nie widzialem midi -> wav Jakies sugestie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 najciemniej pod latarnią http://www.google.pl/search?hl=pl&q=midi+t...aj+z+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Rzeczywiscie najciemniej pod latarnią:) Dzieki bo mi nie przyszlo do głowy szukać w ten sposób. Polecam program MIDI TO WAV MAKER - prościutki i robi to co trzeba pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...