metal Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 VMJ wirtualna maszyna java do winXP professional pl ? skąd moge to ściągnąć ??? bo w windowsupdate tam nic nie znalazłem :D ... a chce to bo czaty mi na winXP niechcą się włączyć, a SP1 nie mam ochoty ściągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 http://republika.pl/rafantek/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieniadz Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 ftp://ftp.msinfo.pl/dodatki/java/msjavx86.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Dzięki wam za pomoc już ściągnołm i wszystko działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...