Skocz do zawartości
Kwazor

Z Kamerą Wśród Ufo .

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze tego do końca nie przeczytałem ale ciekawe :

http://www.ufohome.terramail.pl/biuletyn/agresor/czesc1.htm

Każdy z nas jest rabowany przez UFO ...... chyba zaczne sie bac.

O własnie widze jednego takiego zielonego w moim monicie nieeee zostaw mnie .............

Uff to naszczęście tylko moje odbicie ufff. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

planeta Ziemia w rzeczywistości jest jednym ogromnym gospodarstwem hodowlanym, w którym na skalę przemysłową UFOnauci hodują ludzi. Dla UFOnautów ludzie są dawcami najróżniejszych surowców biologicznych, takich jak sperma i owule, energia życiowa, usługi seksualne, itp

Hahaha poważny tekst. Zaczynam się bac o swoją sperme :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem ufo jak byłem w rumunii widział to również mój ojciec, siostra i zapewne 20 osóbz pociagu w ktorym jechałem, ale i tak mi nikt nie uwierzy :mur:  :mur:  :mur:  :mur:

1255707[/snapback]

A skad wiesz że to ufo. Ja wogóle nie wierze w ufo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biorąc pod uwage ze w bialy dzien w niedalekiej odleglosci od pociagu którym jechałem jakiś obiekt z ogromna siła spadł na ziemie odbił sie od niej i poleciał sobie zygzakiem to to napewno było ufo no bo co do góry jedzie nie w bok to to samolotani helikopter nie był. Swojadroga to było to w roku bodajze 92 i w gazetach rumunskich oraz bułgarskich byłoo tym napisane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe ja tez lubie Z archiwum X :)

EDIT wlasnie otworzylem link - moj kumpel z pokoju z akademika wspolpracowal z dr-em Pajakiem :) robili raazem urzadzenia do pozyskiwania darmowej energii z grawitacji; fajne rzeczy ale trzeba miec otwarty umysl...... tenze kumpel sprzedal mi historie o rurkowatych penisach Obcych.... cale szczescie tez sie tym kiedys interesowalem i jestem ciut bardziej krytyczny... :D

Edytowane przez odbytorq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamilwrc

biorąc pod uwage ze w bialy dzien w niedalekiej odleglosci od pociagu którym jechałem jakiś obiekt z ogromna siła spadł na ziemie odbił sie od niej i poleciał sobie zygzakiem to to napewno było ufo no bo co do góry jedzie nie w bok to to samolotani helikopter nie był. Swojadroga to było to w roku bodajze 92 i w gazetach rumunskich oraz bułgarskich byłoo tym napisane

1255713[/snapback]

Pokaż tą gazetkę :P

Ja nie wierzę w ófo. Pewnie gdzieś miliardy lat świetlnych są żyjątka jakieś ale nie łapią ludzi i nie wszczepiają im implantów :P

Macie tutaj profesjonalne zdjęcia ófo :lol: :lol: :lol:

http://www.3miasto.net/~ufo-album/zdjeciac.htm

http://www.3miasto.net/~ufo-album/zdjeciab.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaja se robisz czy jajecznicę smarzysz? skąd mam ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> rumunska tudziez bulgarska gazete z lipca 1992 roku? zreszta ja wcale nie oczekuje ze mi ktos uwierzy sam bym nie uwierzył sobie gdybym nie widział, boga nie widziałem jestem ateistą, empirykiem, ufo widziałem wierze ale tez nie do konca mozeto amerykanie cos testowali czy cus. pzdr

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhaha smiesza mnie takie rzeczy ;o no no no wszedzie dowody na istnienie ufo ale oczywiscie rzad i inne ogranizacje wola to ukrywac i robic ludziom wode z mozgu !!! tak taaaak przejzalem ich !!!!!! piszcie do mnie na gg napisze wam tajemnice istnienia UFFFFOoOO :]

nie no zartuje ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co mam na nich sposob ;] obrabiaja ludzi przynajmniej raz w roku nie? to trzeba sie przez caly rok szprycowac kofeina, i wkoncu pewnego dnia sie dorwie takiego ufola jak ci sperme posysa ;] albo posuwa ci laske ktora spi obok ciebie ;] (wtedy bym zabil s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iela i poslal do piachu cala jego rase)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już lepsze bajki pisze moj 10 letn brat, to jest tak głupie i niedorzeczne, ze w polowie przestalem czytac

ps. mam bardzo duzo blizn, czy to znaczy, ze mam w ciele jakiś indentyfikator ;]

buahahaahahahaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytal to ktos do konca?

;]

Opisywaną tutaj metodę używania zdalnego sterowanika do wykrywania niewidzialnego UFO odkryłem przypadkowo w sobotę, dnia 17/11/2001. Zniechęcony złośliwymi psikusami jakie UFO płatało mi wówczas na moim komputerze, zaniechałem chwilowo pracy i usiadłem w innej części pokoju aby włączyć sobie telewizor. Przerzucając niedbale kanały aby znaleźć jakiś interesujący mnie program, skierowałem sterownik telewizora ponad swój komputer, gdzie posądzałem, że owo złośliwe UFO ciągle jeszcze wisi. Kanały przestały wówczas się zmieniać, pomimo mojego naciskania guzików - co początkowo wziąłem jako kolejny psikus owego UFO. Potem jednak odnotowałem, że owa niewidzialna strefa, jaka pochłania sygnały mojego sterownika, stopniowo się przemieszcza w moją część pokoju, po chwili zawisając już nie nad komputerem, a dokładnie nad moją głową. Zacząłem eksperymentować z rzucaniem na nią sygnału ze wszystkich możliwych kierunków. Ustaliłem wówczas, że jest ona rodzajem kuli o średnicy jedynie nieco ponad 1 metr, wiszącej tuż nad moją głową. Kiedy celowo wsuwałem w nią głowę, ogarniało mnie uczucie jakby przemęczenia pracą i niezdolności do myślenia. Owa jakby kulista strefa, pochłaniała sygnał sterownika bez względu na to z której jej strony sygnał ten na nią rzucałem. Po kilkunastu minutach zawisania tuż nad moją głową, strefa ta przemieściła się ponownie, ustawiając się tuż obok telewizora i na wprost mnie - tak jakby przyglądała mi się od przodu, starając się wykapować co i dlaczego czynię. Telewizor zareagował na jej bliskość pojawieniem się szumu i śniegu na tylko jednym kanale oznakowanym na nim jako 44 MHz - widać częstotliwość owego kanału precyzyjnie pokrywała się z harmoniczną częstotliwości pola tego obiektu (inne kanały działały równie klarownie jak poprzednio). Wówczas spróbowałem określić jej precyzyjny kształt - jednak okazało się to niemożliwe. Dlatego nie byłem w stanie stwierdzić, czy była ona indywidualnym UFOnautą, czy też pędnikiem całego wehikułu UFO. Kiedy zacząłem eksperymentować z nią, aby ustalić jej dalsze atrybuty, strefa ta szybko usunęła się z pokoju w jakim znajdował się mój telewizor.

no lol ;]

wiec takie ufo mozna zobaczyc patrzac przez noktowizor ktory ma wlasne zrodlo podczerwieni. ufo powinno byc widoczne jako czarny obiekt

a 44Mhz to zdaje sie czestotliwosc na ktorej dziala aparatura do sterowania modelami rc (te z marketu dzialaja na 27mhz)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np psiuksy są w jego głowie :| hymmmmmm widziano UFO na śląsku !! bo śląsk UFO gierkowi :D ;) to do tekstu z tej strony.A na poważnie coś tam ludzie obserwują :) i wojsko też :) jestem sceptyczny ale nie do końca :) pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamilwrc

pacz to jest prafda !

http://www.mainframe.cl/mf/imagenes/detodounpoco/ufo.jpg

http://www.alien-ufo-pictures.com/

zobaczcie co znalazłem

jakieś wytłumoczenia ? to na 100% niezdezynfekowany obiekt latający

http://subarufan.freesuperhost.com/ofoo/

Edytowane przez kamilwrc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziadek mi mowil ze ten na pierwszym zdieciu to jego kolega ktorego ruscy zlapali jak kradl pluton z czarnobyla. byl tak napromieniowany ze wywiezli go na drugi koniec swiata czyli z rosji to usa bedzie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1257087[/snapback]

HIEHIE :D

glupio se przyznawac ale tez cos takiego widzialem :lol:, moze juz bylem na pokladzie statku, przeszczepili mi mozg, ale nic nie dalo , jest to samo co wczesniej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi