Kwazor Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jeszcze tego do końca nie przeczytałem ale ciekawe : http://www.ufohome.terramail.pl/biuletyn/agresor/czesc1.htm Każdy z nas jest rabowany przez UFO ...... chyba zaczne sie bac. O własnie widze jednego takiego zielonego w moim monicie nieeee zostaw mnie ............. Uff to naszczęście tylko moje odbicie ufff. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 planeta Ziemia w rzeczywistości jest jednym ogromnym gospodarstwem hodowlanym, w którym na skalę przemysłową UFOnauci hodują ludzi. Dla UFOnautów ludzie są dawcami najróżniejszych surowców biologicznych, takich jak sperma i owule, energia życiowa, usługi seksualne, itpHahaha poważny tekst. Zaczynam się bac o swoją sperme :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 widziałem ufo jak byłem w rumunii widział to również mój ojciec, siostra i zapewne 20 osóbz pociagu w ktorym jechałem, ale i tak mi nikt nie uwierzy :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 widziałem ufo jak byłem w rumunii widział to również mój ojciec, siostra i zapewne 20 osóbz pociagu w ktorym jechałem, ale i tak mi nikt nie uwierzy :mur: :mur: :mur: :mur: 1255707[/snapback] A skad wiesz że to ufo. Ja wogóle nie wierze w ufo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 biorąc pod uwage ze w bialy dzien w niedalekiej odleglosci od pociagu którym jechałem jakiś obiekt z ogromna siła spadł na ziemie odbił sie od niej i poleciał sobie zygzakiem to to napewno było ufo no bo co do góry jedzie nie w bok to to samolotani helikopter nie był. Swojadroga to było to w roku bodajze 92 i w gazetach rumunskich oraz bułgarskich byłoo tym napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 The Truth Is Out There.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) hehehe ja tez lubie Z archiwum X :) EDIT wlasnie otworzylem link - moj kumpel z pokoju z akademika wspolpracowal z dr-em Pajakiem :) robili raazem urzadzenia do pozyskiwania darmowej energii z grawitacji; fajne rzeczy ale trzeba miec otwarty umysl...... tenze kumpel sprzedal mi historie o rurkowatych penisach Obcych.... cale szczescie tez sie tym kiedys interesowalem i jestem ciut bardziej krytyczny... :D Edytowane 3 Lutego 2005 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 biorąc pod uwage ze w bialy dzien w niedalekiej odleglosci od pociagu którym jechałem jakiś obiekt z ogromna siła spadł na ziemie odbił sie od niej i poleciał sobie zygzakiem to to napewno było ufo no bo co do góry jedzie nie w bok to to samolotani helikopter nie był. Swojadroga to było to w roku bodajze 92 i w gazetach rumunskich oraz bułgarskich byłoo tym napisane 1255713[/snapback] Pokaż tą gazetkę :P Ja nie wierzę w ófo. Pewnie gdzieś miliardy lat świetlnych są żyjątka jakieś ale nie łapią ludzi i nie wszczepiają im implantów :P Macie tutaj profesjonalne zdjęcia ófo :lol: :lol: :lol: http://www.3miasto.net/~ufo-album/zdjeciac.htm http://www.3miasto.net/~ufo-album/zdjeciab.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) jaja se robisz czy jajecznicę smarzysz? skąd mam ci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> rumunska tudziez bulgarska gazete z lipca 1992 roku? zreszta ja wcale nie oczekuje ze mi ktos uwierzy sam bym nie uwierzył sobie gdybym nie widział, boga nie widziałem jestem ateistą, empirykiem, ufo widziałem wierze ale tez nie do konca mozeto amerykanie cos testowali czy cus. pzdr Edytowane 3 Lutego 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Najwiekszym UFO to jest ludzki mozg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 buhaha smiesza mnie takie rzeczy ;o no no no wszedzie dowody na istnienie ufo ale oczywiscie rzad i inne ogranizacje wola to ukrywac i robic ludziom wode z mozgu !!! tak taaaak przejzalem ich !!!!!! piszcie do mnie na gg napisze wam tajemnice istnienia UFFFFOoOO :] nie no zartuje ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) stronka ROXXXX dawno sie tak nie brechtałem :>> Edytowane 4 Lutego 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Nieee no LOL patrzcie na to :) wygląda jakby to dziecko plakatowka namalowalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 wiecie co mam na nich sposob ;] obrabiaja ludzi przynajmniej raz w roku nie? to trzeba sie przez caly rok szprycowac kofeina, i wkoncu pewnego dnia sie dorwie takiego ufola jak ci sperme posysa ;] albo posuwa ci laske ktora spi obok ciebie ;] (wtedy bym zabil s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iela i poslal do piachu cala jego rase) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 już lepsze bajki pisze moj 10 letn brat, to jest tak głupie i niedorzeczne, ze w polowie przestalem czytac ps. mam bardzo duzo blizn, czy to znaczy, ze mam w ciele jakiś indentyfikator ;] buahahaahahahaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (...)szatańskich pasożytów coś mi to pod ojca rydzyka podpada :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Grzesiu nie wiedziales ze rydzyk jest kosmitą? 8O Przeciez wszyscy to wiedzą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) czytal to ktos do konca? ;] Opisywaną tutaj metodę używania zdalnego sterowanika do wykrywania niewidzialnego UFO odkryłem przypadkowo w sobotę, dnia 17/11/2001. Zniechęcony złośliwymi psikusami jakie UFO płatało mi wówczas na moim komputerze, zaniechałem chwilowo pracy i usiadłem w innej części pokoju aby włączyć sobie telewizor. Przerzucając niedbale kanały aby znaleźć jakiś interesujący mnie program, skierowałem sterownik telewizora ponad swój komputer, gdzie posądzałem, że owo złośliwe UFO ciągle jeszcze wisi. Kanały przestały wówczas się zmieniać, pomimo mojego naciskania guzików - co początkowo wziąłem jako kolejny psikus owego UFO. Potem jednak odnotowałem, że owa niewidzialna strefa, jaka pochłania sygnały mojego sterownika, stopniowo się przemieszcza w moją część pokoju, po chwili zawisając już nie nad komputerem, a dokładnie nad moją głową. Zacząłem eksperymentować z rzucaniem na nią sygnału ze wszystkich możliwych kierunków. Ustaliłem wówczas, że jest ona rodzajem kuli o średnicy jedynie nieco ponad 1 metr, wiszącej tuż nad moją głową. Kiedy celowo wsuwałem w nią głowę, ogarniało mnie uczucie jakby przemęczenia pracą i niezdolności do myślenia. Owa jakby kulista strefa, pochłaniała sygnał sterownika bez względu na to z której jej strony sygnał ten na nią rzucałem. Po kilkunastu minutach zawisania tuż nad moją głową, strefa ta przemieściła się ponownie, ustawiając się tuż obok telewizora i na wprost mnie - tak jakby przyglądała mi się od przodu, starając się wykapować co i dlaczego czynię. Telewizor zareagował na jej bliskość pojawieniem się szumu i śniegu na tylko jednym kanale oznakowanym na nim jako 44 MHz - widać częstotliwość owego kanału precyzyjnie pokrywała się z harmoniczną częstotliwości pola tego obiektu (inne kanały działały równie klarownie jak poprzednio). Wówczas spróbowałem określić jej precyzyjny kształt - jednak okazało się to niemożliwe. Dlatego nie byłem w stanie stwierdzić, czy była ona indywidualnym UFOnautą, czy też pędnikiem całego wehikułu UFO. Kiedy zacząłem eksperymentować z nią, aby ustalić jej dalsze atrybuty, strefa ta szybko usunęła się z pokoju w jakim znajdował się mój telewizor.no lol ;] wiec takie ufo mozna zobaczyc patrzac przez noktowizor ktory ma wlasne zrodlo podczerwieni. ufo powinno byc widoczne jako czarny obiekt a 44Mhz to zdaje sie czestotliwosc na ktorej dziala aparatura do sterowania modelami rc (te z marketu dzialaja na 27mhz) Edytowane 4 Lutego 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 np psiuksy są w jego głowie :| hymmmmmm widziano UFO na śląsku !! bo śląsk UFO gierkowi :D ;) to do tekstu z tej strony.A na poważnie coś tam ludzie obserwują :) i wojsko też :) jestem sceptyczny ale nie do końca :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 dzial anatomia koniecznie przeczytajcie ;] http://www.ufohome.terramail.pl/biuletyn/agresor/czesc4.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A co wy wiecie... to ten Mybach Rydzyka... skóra, klima, gts, i anti-gravity suspension :) AGS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) http://www.realufos.com/wtc.shtml http://www.anomalies-unlimited.com/WTC2.html http://www.almostaproverb.com/facesinsmoke.html# to ukazuje prawdę ! Edytowane 4 Lutego 2005 przez kamilwrc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 taa szczegulnie to ;] http://www.almostaproverb.com/images/homer.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) pacz to jest prafda ! http://www.mainframe.cl/mf/imagenes/detodounpoco/ufo.jpg http://www.alien-ufo-pictures.com/ zobaczcie co znalazłem jakieś wytłumoczenia ? to na 100% niezdezynfekowany obiekt latający http://subarufan.freesuperhost.com/ofoo/ Edytowane 4 Lutego 2005 przez kamilwrc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 dziadek mi mowil ze ten na pierwszym zdieciu to jego kolega ktorego ruscy zlapali jak kradl pluton z czarnobyla. byl tak napromieniowany ze wywiezli go na drugi koniec swiata czyli z rosji to usa bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 http://www.zsti.elblag.pl/~igi/ufo.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Jak to przeczytalem to leżalem i się brechtalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 1257087[/snapback] HIEHIE :D glupio se przyznawac ale tez cos takiego widzialem :lol:, moze juz bylem na pokladzie statku, przeszczepili mi mozg, ale nic nie dalo , jest to samo co wczesniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 1257191[/snapback] Łoł bonczek http://www.worldsgreatestband.com/Images/ufo-mexico.jpg to tesz niezdezynfekowany objekt latajoncy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...