rumun_666 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ciekawe jak te kosmitki wyglądają :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Pewnie zielone......... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ciekawe jak te kosmitki wyglądają :-P 1258627[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A tak bez makijażu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Hehehe sie ubawilem przy tym watku :) Sprawdzilem silnym magnesem od dysku... nie mam implatnu hehe :D Ale moja dziewczyna ma czasem migrene SIC!!! :D A tam patrzac obiektywnie !!! to niby skad ten gostek co napisal te informacje na tej stronie mialby to wiedziec? :) Pewnie pisze jakies ksiazki S-F i tyle. EDIT: CZytam dalej i czytam i co raz bardziej nie moge uwierzyc, ze ten gosciu to wszystko na powaznie pisal :) Pisal ze na wsi mieszka, wiec troche musi mu tam byc nudno :) Elektrycznoscia statyczna mnie podbil :) ten dzial jest bekowy Niezniszczalność i niezdolność do skaleczeń. Ponieważ ciała UFOnautów dla bezpieczeństwa nieustannie wprowadzane są w stan migotania telekinetycznego, ciał tych istot nie daje się normalnie uszkodzić - tak jak uszkadza się ciała ludzkie, tj. np. zadrapać, skaleczyć, przestrzelić, czy zaciąć. Wszelkie bowiem obiekty stałe (tj. kule, miecze, strzały, śmigła lotnicze, itp.) przenikają przez ciała UFOnautów znajdujących się w stanie migotania telekinetycznego, nie czyniąc im najmniejszej szkody. Podobnie UFOnauci są w tym stanie zdolni do przechodzenia przez obiekty stałe, takie jak mury, kraty, płyty stalowe, itp. W Średniowieczu tą cechę UFOnautów ktoś już opisał ludziom - najprawdopodobniej byli to nasi totaliztyczni sprzymierzeńcy z kosmosu, chcący w ten sposób dopomóc ludziom w nauczeniu się jak rozpoznawać okupujących Ziemię pasożytów z UFO. Niestety, przekazując ludziom nieco przedwcześnie informację o tej unikalnej cesze UFOnautów, nasi totaliztyczni sprzymierzeńcy z kosmosu nie docenili zdolności okupujących Ziemię UFOnautów do zmanipulowania decydentami i do obrócenia tej wiedzy przeciwko samym mieszkańcom Ziemi. W rezultacie, zamiast służyć do wykrywania kto na Ziemi jest UFOnautą mieszającym się z tłumem ludzi, a stąd kto dysponuje telekinetycznymi urządzeniami napędowymi czyniącymi go niezniszczalnym dla naszych prymitywnych rodzajów broni oraz niepowstrzymywalnym dla naszych murów więziennych, za sprawą szatańskich manipulacji UFOnautów średniowieczna Inkwizycja zaczęła używać tą wiedzę do nieumiejętnego oskarżania o czary umęczonych torturami ludzi. Wprawdzie testy jakie Inkwizycja używała były dokładnie tymi samymi, które zalecili nasi anonimowi sprzymierzeńcy z kosmosu - tj. polegały one wówczas na wbijaniu szpilki w ciało osoby podejrzanej o czary (wbijanie tej szpilki dokonywane było w chwili, kiedy uwaga tej osoby była odwracana). Zgodnie z teorią, jeśli osoba ta była człowiekiem, wówczas powinna wówczas zawyć z bólu i wyraźnie wskazać, że (i gdzie) ją zabolało. Natomiast jeśli była UFOnautą (w owym czasie nazywanym "czarownikiem" lub "czarownicą") - wówczas mogła nawet nie odnotować, że cokolwiek się zdarzyło. Edytowane 5 Lutego 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Teraz widać te k-u-r-w-i-k-i w oczach. Edytowane 5 Lutego 2005 przez [PEDRO] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 tak sobie przedladalem ta jego stronke i widac ze kretyn jest ;] pisze o tym migotaniutelejakimstam ze to jest przechodzenie w stan nie materialny i spowrotem z czestotliwoscia 2500Hz i ze dzieki temu sa niewidzialni. e no sorry ale taki gostek jest niewidzialny tylko gdy jest w stanie nie materialnym on sobie miga z ta czestoliwoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 tak sobie przedladalem ta jego stronke i widac ze kretyn jest ;] pisze o tym migotaniutelejakimstam ze to jest przechodzenie w stan nie materialny i spowrotem z czestotliwoscia 2500Hz... 1259281[/snapback] Ciekawe jak się kręci - może z 3000Hz da się wycisnąć :wink: I już wiem, kto mi przeszkadza kanały w TV zmieniać - to nie słabe baterie - głupi ufok nie ma gdzie stać, tylko przed telewizorem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Ciekawe jak się kręci - może z 3000Hz da się wycisnąć :wink: I już wiem, kto mi przeszkadza kanały w TV zmieniać - to nie słabe baterie - głupi ufok nie ma gdzie stać, tylko przed telewizorem... 1259644[/snapback] no to wiesz, jak stoi przed tv, i nie mozes zmieniac kanałów, to podchodzisz w glanach i z buta go :blurp: :-P moze sie odtelekinezuje i go zobaczysz :lol: Edytowane 6 Lutego 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Po jego wprowadzeniu do kości nogi, w wierconym miejscu pozostaje niewielka blizna. Ma ona zwykle jedynie około 2 mm średnicy. OMG! Mam blizne na nodze! Ratujcie! Wszczepili mi implant jak walnalem noga w nocy w kawalek zelastwa. :o Co ja biedna istota mam teraz zrobic? O boze Szrek, ty umrzesz! :lol: czytam ten artykul, stwierdzam ze gosc(ie) ma(ja) niezla fantazje, ale byl(i)by bardziej wiarygodni uzywajac powazniejszej czcionki niz Comic Sans :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Najlepsze jest w tym tekście jak autor zaczął strzelać anteną telewizyjną ( :blink: ) do kosmitów (chyba 2 rodział) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Widze ze temat sie rozwinął. Tak naprawde w gogle szukałem opisu Maszyny elektrostatycznej i wyskoczyło mi cos takiego. Go chyba tez z lekka jebł...a taka maszynka. Strzelanie z anteny TV no nieee S-F na maxa ....... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 no to wiesz, jak stoi przed tv, i nie mozes zmieniac kanałów, to podchodzisz w glanach i z buta go :blurp: :-P moze sie odtelekinezuje i go zobaczysz :lol: 1259812[/snapback] NIe ma takiej opcji bo on migotacostam i twoj materialny glan rpzez neigo przeniknie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Dobra rozrywka jak jeszcze macie to dajcie bo śmiech to zdrowie :) No to teraz jesli na forum przyjdzie ktoś z problemem w kompie możemy śmiało powiedzieć - stary już po Tobie nawiedza Cię UFO :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Z całą pewnością... Dzisiaj UFO przebiło mi opone w samochodzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 a mi skubance Wi-Fi zaklucaja. stanie sobie taki i mysli ze go nie widac @rumun w kopanie ufola materialnym glanem trzeb wlozyc duzo skupienia wtedy glan zaczyna migotac telejakostam i przechodzi na plan astralny zadajac mu bol w okolicy szczatkowego lewego jadra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 w końcu jaki on ma stopień:> dr mgr inź :>?? przeczytałem jego biografie :blink: wyrzócili go z uczelni :blink: :unsure: eeeeee nie wiem :D pomigotam sobie ;] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja nie umiem migotac :( ... tylko czasem mam przebłyski :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Whoa! Przed chwilą sprzątając na dysku znalazłem coś, na co kiedyś natrafiłem w necie i nie omieszkałem sobie zapisać z racji tego iż niesie wieści przeintrygujące. :) Pozwolę sobie podzielić się z Waszmościami w tym radosnym topicu, bo to całkiem blisko tematu i bardzo na czasie (can''t wait...): Sz.P. Juz za 5 mcy nowy prezydent USA w przemowie do narodu w lutym 2005r.,ujawni skrywane od 80 lat technologiczne sekrety elektro- i antygrawitacji. W ciagu zaledwie 5 lat ropa, drogi, samochody, koleje , wszelkie elektrownie , linie energetyczne przestana byc potrzebne! Co prawda jako pierwszy podjął te inicjatywę Prez. Bush ujawniając program lotu na Marsa, związany z opublikowaniem w lutym br. stworzenia przez Lawrence Livermore Labs. tzw. pierwiastka 115 (Unu Unu Pentium) który będzie następnym etapem w rozwoju wiedzy nt. antygrawitacji. Zaledwie 1 gram tego pierwisatka wytworzy siłe napędową ( w sposób niewyczerpywalny) równoważną sile ciągu 5 rakiet Saturn V lub promów kosmicznych!) Ten nowy typ pojazdu do podróży międzyplanetarnych będzie zaprezentowany przez USAF (strategiczne siły powietrzne USA) w 2008r. a pblatany w 2014r. Jednak narastający błyskawicznie światowy kryzys ekon. min. z asprawą rosnących cen ropy, spowoduje rownież konieczność przyspieszenia ujawnienia dotychczasowych osiągnięć o prac, takich ludzi jak: 1.Thomas Townsend Brown (USA) który po odkryciu przez siebie i prof. Biefelda efektu elektrograwitacji w 1922r. samotnie pracował do 1952r. nad tym zjawiskiem ,kiedy to USAF przejął wszelkie prace, i dopiero 1,5 r. temu rząd USA zezwolił rodzinie naukowca na publikacje pewnych faktów, patentów i osiągnięć. 2.Prof. Walther Gerlach ( Niemcy) który doprowadził do skonstruowania tzw. latających talerzy w 1943r. osiągających wówczas prędkości 4500-5000 km/H!!! 3. Victor Schauberger -austriacki leśnik ,samodzielny naukowiec którego patenty na samoczynne przspieszenie przepływu wody jeszcze z lat 1933, doprowadziły nast. w 1940r.do budowy najpierw modeli, a w 1945r. 20m obiektów napędzanych energią z niekończącego się naprzemian rozpadu i łączenia cząstek wody lub powietrza.(vide EKIP) 4. Akademik Kozyriew (Rosja) który jako pierwszy wyliczył w 1965 że potencjalna ilośc energii zawarta zaledwie w 1/4 dm3 próżni wystarczy do zagotowania w zaledwie ułamku sekundy wszystkich oceanów na kuli ziemskiej (ujawniono w Rosji 2 lata temu!) Dokona sie błyskawicznie nowa rewolucja technologiczno- ekonomiczna. Związane jest to z faktem ujawnionego posiedzenia z listopada 2000r. specjalnej komisji Senatu USA ds. energii i srodowiska. Przyjęto wtedy że lata 2003-2005 będą ostatnimi w których te sekrety należy ujawnic w związku z narastającymi problemami ekonomicznymi i ekologicznymi. Część tych technologii jest wykorzystywana juz z sukcesem od ok. 15 lat min. przez lotnictwo strategiczne USA przynajmniej w 2 typach samolotów: bombowcu i supertajnym samolocie rozpoznawczym osiagającym pułap lotu ponad 100km i prędkośc 10M (fakt ujawniony przez głownodowodzącego rosyjską obroną przeciwlotniczą!), w nieudanym dawnym radzieckim projekcie samolotu EKIP (ek-ologia i p-rogress) z 1983r. bazującym na niemieckim projekcie wg koncepcji V. Schaubergera ,oblatanym w lutym 1945 i zbudowanym na terenie obecnych zakładów PZL-Hydral we Wrocławiu- temat odtajniony 4 lata temu za zgodą Prez. Putina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ty ale do konca lutego jeszcze troche czasu jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) kolejna stronka traktująca o tej teorii spiskowej :lol: http://antichrist.bz.tc/ufo_pl.htm P.S. ja osobiscie wierzę w pozaziemskie cywilizacje i w to ze nas odwiedzają/odwiedzali jest na to sporo dowodów ale to co mozna na "niektórych stronkach" przeczytać to jest jeden wielki kabaret :D Edytowane 6 Lutego 2005 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) kolejna stronka traktująca o tej teorii spiskowej :lol: 1261479[/snapback]Zaraz zrobię siku :lol: :lol: :lol: :blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: o szit !!! Mam kilka blizn.... co to oznacza ? :mur: :unsure: :huh: Czy ja zniknę? :unsure: "(4) Dlugi zwezajacy sie nos jak marchewka. Nos UFOnautow jest zawsze bardzo dlugi ze szpiczastym koncem. Mi on przypomina plynnie zwezajaca sie stozkowa marchewke. Na samym czubku nosa UFOnauci zwykle maja malenki rowek polozony pomiedzy dwoma chrzastkami formujacymi ow czubek nos" Wiedziałem że ona jest jedną z nich :unsure: Edytowane 6 Lutego 2005 przez kamilwrc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Wiedziałem że ona jest jedną z nich :unsure: 1261498[/snapback] A co - odwiedzała cię w nocy - i chyba taktowanie miała obniżone, że widziałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A co - odwiedzała cię w nocy - i chyba taktowanie miała obniżone, że widziałeś... 1261727[/snapback] Tak zaglądała przez okno !! To napewno ona bo bawiłem się goglami termonukleoidowymi, założyłem je (z ciekawości jak świat wygląda przez gogle termonukleidowe) spojrzałem się na okno i ona się ukazała ! Gdy rano się obudziłem na nodze miałem bliznę. Wszczepiła mi implat :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mysle ze powininenes amputowac sobie noge... ONI juz wiedzą !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mysle ze powininenes amputowac sobie noge... ONI juz wiedzą !! 1262674[/snapback] Dobra odciąłem nogę łyżką... może się nie dowiedzą o goglach ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...