moadipek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 siema...mam zamiar zakupic chlodzenie wodne do mojego kompa tylko zastanawiam sie jakie...troszke jestem jeszcze zielony z tego tematu dlatego potrzebuje waszej opinii...a tu znalazlem wlasnie taki zestawik co o tym sadzicie???? link : http://4max.pl/default.asp?produkt=563 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) www.x4pro.pl Lepiej kupić : +Na CPU np. za 208zł za X3M'a z szybkozłaczkami 9/12 (SM 9/12) LUB za 135 zł Abadon CPU P4/AMD też na tych samych szybkozłączkach +NB i GPU Abadony (jeden dla GPU drugi dla NB) za 135zł też na SM'ach 9/12 +Pompke np. Hydorke Seltz L-20 za ~110zł +Dorwać kadeta na allegro (za ~70zł) +siakiś wentyl na chłodnice/nagrzewnice - cokolwiek najlepiej 120mm Chyba nic nie pominęłem i wyjdzie prawie na tą samą cene lub odrobine drożej, ale o 100x razy lepiej... Cena z x3mem - 658zł i dolicz se węże i ew jakieś inne rzeczy, czyli o niecałe 100 zl masz lepsze WC niż ten coolriver... Edytowane 4 Lutego 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 siema...mam zamiar zakupic chlodzenie wodne do mojego kompa tylko zastanawiam sie jakie...troszke jestem jeszcze zielony z tego tematu dlatego potrzebuje waszej opinii...a tu znalazlem wlasnie taki zestawik co o tym sadzicie???? link : 1255695[/snapback] Tu masz recenzje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devaluator Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Moim skromnym zdaniem, to wykonanie tego zestawu jest zupełnie do bani. Wystarczy spojrzeć na fotki z recenzji. Polerowanie bloków pozostawia wiele do życzenia. Węże brzydko żółte (zaznaczam, że moim zdaniem, może ktoś takie lubi), pojemnik jakiś taki... i w ogóle to korozja na blokach. W życiu bym nie wydał 619zł na coś takiego. A chłodniczka to niby nowa a ma krzywe finy. Za tą kasę można kupić śliczny zestaw. Po kawałku, osobno i jeszcze kasy zostanie. Odradzam zakup tego zestawu i zaznaczam, że jest to moja wersja i będę się jej trzymał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...