sztandar Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam zainstalowałem przeglądarke Fire Fox podoba mi się tylko mam dwa pytania czy można ustawić jakoś inaczej zakładki znaczy się to co w IE nazywało sie Ulubione np z boku tak jak w IE ?? Czy można zrobićtak żeby strony nie wyrównywały się do lewej tylko do środka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Unix & Linux - chyba nie ten dział. Zakładki z boku - ctrl+B, jeżeli nie o to chodzi to daj screena z IE. Wyrównywanie stron ? Przecież to nie edytor tekstu. Strona wyświetla się tak, jak życzył sobie tego jej autor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 nie za bardzo wiedzialem do jakiego dzialu to wrzucic dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Wyrównywanie stron ? Przecież to nie edytor tekstu. Strona wyświetla się tak, jak życzył sobie tego jej autor. 1255970[/snapback] zawsze mozna ten plugin do edycji CSS zaladowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...