egzekutor666 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam, problem polega na tym, że żaden windows nie widzi w moim komputerze napędu CD. I w menadźerze urządzeń też nie. Sprawdzałem wszystkie połączenia z płyta główną, ustawienia w biosie i nadal to samo. Nie wiem. może w biosie są jakieś rzeczy o których nic nie wiem:-) Proszę pomóżcie bo dłużej bez cd nie wytrzymam :mur: :mur: :mur: pozdro :blink: egzekutor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 1. pomimo tego, ze sprawdzales nadal cos moze byc nie tak. - zle podpieta tasma - dwa uzadzenia na 1 tasmie i obydwa ustawione ma master/slave 2. idz do kolegi i przetestuj naped u niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 taśma jest dobrze podpięta i tylko do tego cd-roma. Sprawdzałem iny napedzik i wszystko cacy dzialało. Więc chyba mi sie zwalił kompletnie :cry: :mur: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 w menadżerze zadań usuń kontroler ide niech sam go windows wykryje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 niby go zainstalowało, ale nadal go nie widzi ani w menedżerze ani w moim komputerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nikle szanse ze to to, ale moze odinstalowywales ostatnio jakis soft? bo po wywaleniu np. Easy CD Creatora znikaja cdromy ;) => http://support.microsoft.com/kb/314060/EN-US/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 też nie to <_< najwyraźniej cd-romik padł. A szkoda, taka fajna yamaszka :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QwaS Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 [A wogóle to widac go w Biosie?? bo jak nie to zwalony jest na bank. Jeżeli go widać to kwestai windy jest bo nawet jak jest zwalony to powinno być go widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 wlasnie, bios go wykrywa? jak tak to moze sprawdzic czy jakas plyta bootowalna z niego idzie. jak pojdzie to naped jest ok, tylko cos z windami sie chrzani. a jak bios go nie widzi to mozna tylko jeszcze pojsc do jakiegos kumpla i u niego sprawdzic - a jak i tam niet, to masz okazje zrobic sekcje zwlok i nauczyc sie czegos o budowie cd-romow ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 sprawdzałem i linuxik z bootowalnej p[łytki chodzi bezproblemowo. W takim razie to winda... tylko o co chodzi?? Instalowałem już xp 2 razy i 98 też i za żadnym razem gi nie widziała(w menedżerze urządzeń też) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Przegraj pod dosem stery do mobo z dołączonego cdeka i przeinstaluj je. Jeśli nie to ściągnij stery z internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor666 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 kurde, sprawdzałem na innym kompie i też winda nie widzi, a bootowalne płytki w dosie czyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...