snach Posted February 4, 2005 Report post Posted February 4, 2005 Mam serdeczną prośbę. Kupiłem niedawno nowt zestaw komuterowy na Ausus P5GDC DO tego kupiłęm kartę Leadteka Px 6600 Gt TDH EV (PCI-E) i panel iiyama E485S-W Wszystko ładnie pięknie podłączone na DVI. na rodzielczości wyższej niż 1024X 768, np 1280 × 1024( mam taką ustawioną) pojawiają sie pojawiające się i znikające białe kropki czasem linie złozone z kresek. Jest to rozdzeilczość zalecana przez producenta iiyamy do tego modelu . Czy karta nie wyrabia, czy to kwestia złych sterów do grafik, czy moze złąca DVI Prosze bardzo o wszelkie sugestie , linki , porada ird. Z góry dziękuję Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
RoKFoR Posted February 4, 2005 Report post Posted February 4, 2005 sprawdz z innym kablem DVI Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
snach Posted February 22, 2005 Report post Posted February 22, 2005 sprawdz z innym kablem DVI 1256027[/snapback] Sprawę załatwił kabelek DVI-D Dual link 24 pin Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...