snach Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Mam serdeczną prośbę. Kupiłem niedawno nowt zestaw komuterowy na Ausus P5GDC DO tego kupiłęm kartę Leadteka Px 6600 Gt TDH EV (PCI-E) i panel iiyama E485S-W Wszystko ładnie pięknie podłączone na DVI. na rodzielczości wyższej niż 1024X 768, np 1280 × 1024( mam taką ustawioną) pojawiają sie pojawiające się i znikające białe kropki czasem linie złozone z kresek. Jest to rozdzeilczość zalecana przez producenta iiyamy do tego modelu . Czy karta nie wyrabia, czy to kwestia złych sterów do grafik, czy moze złąca DVI Prosze bardzo o wszelkie sugestie , linki , porada ird. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 sprawdz z innym kablem DVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snach Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 sprawdz z innym kablem DVI 1256027[/snapback] Sprawę załatwił kabelek DVI-D Dual link 24 pin Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...