poiu3 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam mam takie pytanie może wie ktoś gdzie moge kupić elektronike do SEAGATE Barracuda ata III model st 340824A 40 GB Z góry dziękuje i pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 samej elektroniki raczej nie dostaniesz. Mozesz najwyzej kupic taki sam dysk uszkodzony fizycznie ale z dobra elektronika i podmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 szukaj na aukcjach i gieldach komputerowych/elektronicznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowa Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam mam takie pytanie może wie ktoś gdzie moge kupić elektronike do SEAGATE Barracuda ata III model st 340824A 40 GB Z góry dziękuje i pozdrawiam :D 1255994[/snapback] Jeżeli chodzi o elektronikę to ja mam SEAGATE BARACUDA z dobrą elektroniką - dorotkaol@op.pl lub gg 2991423 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...