Jola Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam po długiej przerwie. Niestety piszę z dziwnego powodu. Jakiś czas temu zmieniłam swój komputer. Kumpel mi doradził mała konfigurację i myślę że bardzo fajną. AMD 64bit 3000+ 939 Gigabyte K8NS-ultra 939 2x512 Hynix (ze starego kompa) Radeon 9500pro (ze starego kompa) Wszystko to zasila zasilacz Tagan 480W (nieco że ładny to jeszcze cichutki B) ) Komputerek sobie chodził pieknie ślicznie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Aż zachciało mi się zobaczyć co potrafi AMD64. Mój Athlon 1700+ potrafił sporo. Weszłam do biosu zaczełam się bawić. Po resecie i załadowaniu WIN XP okazało się że nie ma dźwięku :mur: :mad: Zainstalowałam od nowa sterowniki, przywróciłam system i NIC!! Sprzęt jest niewykrywany Co się mogło stać? PS Zmieniłam nawet wersję BIOSU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A może poprostu wyłączyłaś w biosie kartę dźwiękową ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Ustawienia BIOSu są ok. Zresztą zmieniałam BIOS. Resetowałam itd Obawiam się że poprostu zdechła dzwiękówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Może masz gwarancję :). A tak powazniej to wgraj domyślne ustawienia i sprawdź czy coś pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Oddaj na gwarancji. PS Skoro ma nowego biosa to chyba i ustawienia default? A moze sie myle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...