koczo Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 No właśnie... jak tam tegoroczni nowi studenci ? Napiszcie jak czujecie się na uczelniach i czy dużo nauki :P Może ktoś już wyleciał.. ?;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 hihi. no ja mam troche ciezko, sama matma i fiza :( jestem na Elektronice i Telekomunikacji, specjalnosc Teleinformatyka. Na 1 sem. mam takie przedmioty jak: Matma, Fiza, Konstr. Mech. w Aparat. Elektron., Angielski, Informa, W-F hala, W-F Basen. Ogolnie to szkola i kierunek mi sie podoba, ale troche ciezko jest, szczegolnie z matmy. Poki co mam 9 na 10 wpisow (z Fizy 4 :D:D:D) za tydzien w czwartek dzien sadu ostatecznego (czyt. exam z Matmy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 a ja jestem na infie :lol: wszystko zaliczone, ale wczoraj mialem egzamin z architektury komputerow i nie jestem pewien czy zalicze;/ a w poniedzialek mam teoretyczne podstawy informatyki ;/ z prof. dr hab. inż. :))) kapa bo koles jest zbyt ambitny jak dla mnie:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Piszcie Dokladnie gdzie jestescie ;] Osobiscie wybieram sie na UŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Piszcie Dokladnie gdzie jestescie ;] Osobiscie wybieram sie na UŁ 1256324[/snapback] Ja też się na UŁ wybieram ;->. Jak przeglądałem tabelki to nie ma ogromnej ilości osób na kierunki, które mnie interesują..tak wiem wiem ambitny jestem :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 www.wsti.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 powodzenia u Zywczoka : / : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ŻyDwczoka ;/ mam 3,5 na zaliczenie i egzamin w poniedzialek ;/ tez tam chodzisz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 chodzilem ale zaniedbalem i zrezygnowalem przed sesja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 mialem 3 egzamy, analize zaliczylem na 4, algebre na 3,5 a fizy nie zdalem :P 15tego poprawka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Systemy operacyjne - 4,5 (ocena przepisana z cw.) Fizyka - 3,5 Analiza - dopiero bedzie, ale zle rokowania ;] Algebra - to samo co wyzej - prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 ja nie moge wszyscy informatycy :blink: . a ja w morde jeza oryginalny jestem i na AR we wrocku ogrodnictwo studiuje B) hahaha, pierwszy semestr: statystyka matematyczna fizyka ekonomia chemia botanika religioznawstwo porabane nie? jeszcze tylko egzam z fizy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nie wszyscy weterynarz sie klania. Egzaminy: Higiena miesa i zwierzat rzeznych Choroby zwierzat egzotycznych Choroby zwierzat lownych A z zaliczen: Choroby wewnetrzne Rozrod i poloznictwo w chowie zwierzat sggw wawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Politechnika Gdańska, wydz. Elektrotechniki i Automatyki, kier. Automatyka i Robotyka... GZK: 4+ Informa (laborki): 4 W-F :lol: : 5 A w najbliższych 2 tygodniach rozstrzygnie sie moje być albo nie być na 2gim sem. (czyt. egz. z fizy, algebry i analizy). Chociaż teraz mogę już smiało powiedzieć, że pomyliłem kierunki :mur: szkoda, że tak późno na to wpadłem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja jutro mam pierwszy egzamin. Strasznie duzo osób z naszej grupy odpadło. Jak zaczynalismy to było nas 35, teraz ledwo 17. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja jutro mam pierwszy egzamin. Strasznie duzo osób z naszej grupy odpadło. Jak zaczynalismy to było nas 35, teraz ledwo 17. 1259110[/snapback] Jak sie zapewne domyslacie teraz na uczelnie przyjmuja prawie wszystkich...ale napewno wiecej ile jest miejsc...a w czasie studiów robia przesiew i zostaja najlepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 ja nie moge wszyscy informatycy :blink: . a ja w morde jeza oryginalny jestem i na AR we wrocku ogrodnictwo studiuje B) hahaha, pierwszy semestr: statystyka matematyczna fizyka ekonomia chemia botanika religioznawstwo porabane nie? jeszcze tylko egzam z fizy :mur: 1257928[/snapback] Ja ta sama uczelnia tylko że inżynieria środowiska. Egzaminy ciezkie ale jak matme zalicze to wszystko zalicze zobaczymy w czwartek poprawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Politechnika Gdańska, wydz. Elektrotechniki i Automatyki, kier. Automatyka i Robotyka... GZK: 4+ Informa (laborki): 4 W-F :lol: : 5 A w najbliższych 2 tygodniach rozstrzygnie sie moje być albo nie być na 2gim sem. (czyt. egz. z fizy, algebry i analizy). Chociaż teraz mogę już smiało powiedzieć, że pomyliłem kierunki :mur: szkoda, że tak późno na to wpadłem :mur: 1259087[/snapback] spoko dobrze że na 1 roku się skapnołeś znam ludzi którzy mają już 3 indexy ;) pozdrawiam a studiować to co lubisz bo tylko w tym będziesz dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Ja ta sama uczelnia tylko że inżynieria środowiska. Egzaminy ciezkie ale jak matme zalicze to wszystko zalicze zobaczymy w czwartek poprawka. 1259240[/snapback] Ja tez studuje inz. srodowiska, od wczoraj sa wyniki z matmy zaliczyly 72 osoby w tym ja:)( 4 bez przemeczania sie) jak chcesz moge ci sprawdzic co masz bo wlasnie jestem na uczelni, jest tez nowy plan na 2 semestr. A gosciowi, ktory chodzi na weterynarie wspolczuje, kieruneczek podobno nie nalezy do latwych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Informatyka na Wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej. Na szczescie wszystko zaliczone w 1 terminie. :) Srednia 3.88 o ile pamietam :) . Byle do przodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 MeHow - widze, ze ten sam wydzial :) Ja co prawda obecnie 7. semestr telekomunikacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...