Skocz do zawartości
Stans

Co sądzicie o tym sprzęcie ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

chce kupić taki sprzęt :

Pentium 4 1.8 GHz BOX Northwood

Microstar 845E Max (MS-6566E)

MSI GeForce 4 Ti 4200 64 mb

DDR 512MB PC-266

Obudowa- Tracer TRO-545 Ferro Long 300W P4 Black

monitor mam ze starego kompa (Flatron 775 FT)

co sądzicie o tym zestawieniu i jakie pamięci do tego zwykłe noname czy jakieś firmowe. Tego 1.8 chce kręcić na 2.4 albo więcej.

Pozdrawiam Stans

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzecik jest spox, ale poprzednik mial racje - lepiej kupic markowe pamieci (ale ja tam na twojim miejscu bym, kupil jakies markowe 333 np. kingstona - cena nie jest zbyt wysoka) - a i na poczatek 256mb a nie 512... no, ale to jest moje zdanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzecik jest spox, ale poprzednik mial racje - lepiej kupic markowe pamieci (ale ja tam na twojim miejscu bym, kupil jakies markowe 333 np. kingstona - cena nie jest zbyt wysoka) - a i na poczatek 256mb a nie 512... no, ale to jest moje zdanie :D

Zgadzam sie co do tego ze warto wziac pamieci 333 MHz, ale co do tego zeby brac 256 mb nie, jezeli masz kase to naprawde warto wziac 512 Mb, zwłaszcza jakbys chcial zainstalowac Winde XP, w dzisiejszych czasach to naprawde nie jest za duzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie będe pracował na XP to mi sie przyda 512 mb ale i tak do tej płyty chyba 333 niewejdą ??

Wejda wejda nawet PC3200. Apropo jak chcesz to mam do sprzedania 256MB XtremeDDR PC3200/400MHz. Sa to moduly na wyselekcjonowanych kosciach samsunga z radiatorami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie będe pracował na XP to mi sie przyda 512 mb ale i tak do tej płyty chyba 333 niewejdą ??

Wejda wejda nawet PC3200. Apropo jak chcesz to mam do sprzedania 256MB XtremeDDR PC3200/400MHz. Sa to moduly na wyselekcjonowanych kosciach samsunga z radiatorami.
no nie wiem, kiedys wyczytalem ze układ i845E oficjalnie wspiera standard pamięci PC2100 i PC1600 w ilości 2GB. A chyba na nim oparta jest ta plyta o której mowa. Nie wiem dokladnie moze sie myle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ciekawosci czemu sprzedajesz i po ile chcesz sprzedac, ja nie kupie raczej bo dopiero co zamowilem pc3200 winbonda 5ns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...