paluszek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 mam problem ponieważ przed chwilą kupiłem 2 wiatraczki o te i one mają tylko wejście do płyty głównej i teraz jest problem :/ bo ja mam tylko 1 chyba że więcej nie umiem znaleść !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nero-5 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Jeżeli nie masz jusz wejść na płycie to polecam te przejściówki :D :-P lub to Edytowane 4 Lutego 2005 przez nero-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) a moge taki wentyl podłączyć do wejścia na karcie graf radek 9200pro i przymocować go gdzieś w budzie ?? Edytowane 4 Lutego 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 a moge taki wentyl podłączyć do wejścia na karcie graf radek 9200pro i przymocować go gdzieś w budzie ?? 1256182[/snapback] niby mozesz , tylko ze sie będzie wolniej obkręcał bo piny na grafie dają mniejsze napięcie..... ta przejsciówka to naprawde dobry pomysl, jak mialem starszą płytke to sobie kupiłem i korzystam do dziś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 to ja sie tak spytam przy okazji :) ile mozna podlaczyc wentyli do molexa na 5v lub 7v?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 leborg podłączyłem do grafy i [gluteus maximus] nie kręci sie !! to wejscie na grafie jest takie dziwne wystają takie 3 druciki jest inne niż mam na płycie głównej może ta grafa nie ma wejścia na wenty l?? :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 to ja sie tak spytam przy okazji :) ile mozna podlaczyc wentyli do molexa na 5v lub 7v?? 1256286[/snapback] tak zeby prady na nie stylko jeden wetnyl to ok 0.1A a zakladajac ze masz jeszcze 5A zapasu mozesz podpiac 50 wentyli tak ze nie masz sie czym martwic leborg podłączyłem do grafy i [gluteus maximus] nie kręci sie !! to wejscie na grafie jest takie dziwne wystają takie 3 druciki jest inne niż mam na płycie głównej może ta grafa nie ma wejścia na wenty l?? :blink: :blink: 1256306[/snapback] no bo trzeba dobrze obadac polaryzacje tamte wtyczki sa inne 2 piny /*zazwyczaj*/ nie bardzo pasuja do 3pinowych nie wiem w czym problem idziesz do elektornika bierzesz ojca molexa i i ojca 3 pinowego i 1m kabla 2zylowego lutownica 10 min i po sprawie koszt ok 2-3zl nie masz w takim wypadku predkosci obrotowej bo nie ma co jej mierzyc ale z powodzeniem na upartego mozna sobie cos takiego zafunodowac ale wieksze koszty i wieksza wiedza sa potrzebne .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...